Beşiktaş, depremzedeler için çadır kentler kurdu

Beşiktaş, depremzedeler için çadır kentler kurdu

Beşiktaş, depremzedeler için çadır kentler kurdu

Beşiktaş, depremzedelerin barınma ve ısınma ihtiyaçları için Hatay, Kahramanmaraş ve Adıyaman’da çadır kent projeleri başlattı.
Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve birçok şehirde yıkıcı hasarlara sebebiyet veren depremlerden etkilenen vatandaşlar için yardım çalışmaları devam ediyor. Beşiktaş da depremzede vatandaşların barınma ve ısınma ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Hatay, Kahramanmaraş ve Adıyaman’da çadır kent projeleri başlattı. Projede kullanılan ısı yalıtımlı çadırlar, 3 ayrı tıra yüklenerek deprem bölgelerine gönderildi.
Hatay ve Kahramanmaraş’ta çadır kentler hayata geçerken, Adıyaman’daki çadır kentin kuruluş çalışmalarının ise devam ettiği belirtildi. Çocuk oyun alanı, mescit ve yemekhanenin yer aldığı çadır kentlerin depolarında bulunan; gıda, kıyafet ve hijyen malzemeleri, depremzede vatandaşların kullanımına sunulacak.


Spor 16.02.2023 14:45:14 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kayıp olarak aranan kadının cesedi evin banyosunda gömülü bulundu

2

Mersin'de dorsesi rampada askıda kalan tır ulaşımı aksattı

3

Hatay'da coğrafi işaret tescili alan 7 ürün tanıtıldı

4

Antalya'ya yeni coğrafi işaretli ürünler kazandırılacak

5

IAEE MECA Konferansı'nda karbonsuzlaştırma sürecinin petrokimya ürünlerine talebi artıracağı vurgulandı

6

Kozan'da öğrenciler yanan ormanlık alana fidan dikti

7

Depremlerden etkilenen Hatay'da yaptırılan anaokulu törenle açıldı

8

TDV kadın kolları gönüllüleri Antalya'daki motivasyon kampında buluştu

9

İş dünyası ve akademi Türkiye İçin Yapay Zeka etkinliğinde buluştu

10

Sağlık Bakanlığınca Adana'ya gönderilen 15 ambulans hizmete alındı