Beşiktaş-Hatayspor maçının ardından

Beşiktaş-Hatayspor maçının ardından

Beşiktaş-Hatayspor maçının ardından

İSTANBUL - Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Beşiktaş ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Atakaş Hatayspor'da teknik direktör Özhan Pulat, oyuncularına güvendiğini ve kümede kalacaklarına inandığını söyledi.

Tüpraş Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Pulat, iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Buraya 3 puan için geldik. Herkes, ön alanda basan bir oyunla 3 puan bekleyebilir. Haddimizi bilerek ve 6 eksikle geldik. Planladığımız şekilde golleri bulduk. Farklı bir hikaye yazabilirdik." ifadelerini kullandı.

Maçın son anında verilen penaltı kararını eleştiren Özhan Pulat, "Son dakikada bu kadar basit ve kolay bir penaltının verilmesi... Hiçbir yere kolay gelmedim. Hep şapkadan tavşan çıkarmak zorunda kaldım. Hatayspor'u ligde bırakarak en iyisini yapmaya çalışacağım. Dış faktörler ne olursa olsun Hatayspor'un onurlu mücadelesini sürdürmeye devam edeceğiz. Benim felsefemde asla enseyi karatmak yok. Hiçbir endişem yok. Maçımı kazanmak için tüm gücümle çabalayacağım." diye konuştu.



Spor 18.05.2024 23:43:32 0

İlginizi Çekebilir

1

Yale Linus Akıllı Kilit L2 Lite'ı piyasaya sürdü

2

Lif ile fermente gıda tüketimi mikrobiyotayı güçlendirerek kış hastalıklarına karşı koruyor

3

Eğirdir Belediye Başkanı Özer, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

4

Adana merkezli fuhuş operasyonunda yakalanan 14 zanlı tutuklandı

5

Osmaniye'de asansör boşluğuna düşen yaşlı kadın öldü

6

Hatay'da evde çıkan yangın söndürüldü

7

GÜNCELLEME - Antalya'da ormanlık alanda yangın çıktı

8

Mersin'de yolcu otobüslerindeki 300 kilogram sucuk ve 2 koli çiğköfteye el konuldu

9

Antalya'da ormanlık alanda yangın çıktı

10

Hatay'da evden para ve ziynet eşyası çalan şüpheli tutuklandı