Beşiktaş yönetiminden derbi öncesi futbolculara moral yemeği

Beşiktaş yönetiminden derbi öncesi futbolculara moral yemeği

Beşiktaş yönetiminden derbi öncesi futbolculara moral yemeği

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Galatasaray maçı hazırlıklarını Vodafone Park’taki antrenmanla sürdüren futbol takımı ile öğle yemeğinde bir araya geldi.
İkinci Başkan Adnan Dalgakıran, Asbaşkanlar Emre Kocadağ ile Fatih Hakan Avşar, Basketbol ve Gayrimenkul Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Umut Şenol, Taraftar ve Süleyman Seba İle Akatlar Tesislerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Bilgihan Sürmen, Vodafone Park ve Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Daltaban, Futbol Altyapı ve Tüm Branşlar Spor Okullarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Fırat Fidan ile Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürü ve Sportif Direktör Ceyhun Kazancı da yemekte yer aldı.
Başkan Ahmet Nur Çebi, sıcak bir ortamda gerçekleşen yemekte sohbet ettiği Teknik Direktör Önder Karaveli, teknik ekip ve futbolculara Galatasaray maçında başarılar diledi.


Spor 11.03.2022 15:57:57 0

İlginizi Çekebilir

1

Alanya'da 1 kişinin öldüğü trafik kazasına karışan sürücü tutuklandı

2

Adana'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan 2 zanlı tutuklandı

3

Adana Orman Bölge Müdürü Etli, Osmaniye'de iftar programına katıldı

4

Antalya'da koruyucu aileler ve çocuklar için iftar programı düzenlendi

5

Adana'da belediye otobüsüyle çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

6

Gülnar Belediye Başkanı Önge'den iftar programı

7

Mut Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasından iftar programı

8

Adana'da Yeşilay gönüllüleri iftarda buluştu

9

Mersin Çiçekçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Özdemir, ESOB başkanlığına adaylığını açıkladı

10

GÜNCELLEME - Mersin'de tarım işçilerini taşıyan minibüsün şarampole devrilmesi sonucu 3 kişi öldü, 11 kişi yaralandı