Beşiktaş’tan uzatma dakikaları tepkisi

Beşiktaş’tan uzatma dakikaları tepkisi

Beşiktaş’tan uzatma dakikaları tepkisi

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Süper Lig’de müsabakaların ekstra uzatma dakikalarından rahatsız olduklarını söyleyerek, "Beşiktaş maçlarında oynanmayan süreler konusunda hakemler ve VAR sorumlularını daha titiz bir çalışmaya davet ediyoruz. Bakalım biz galipken kaç dakika verecekler. Bununda ve takipçisi olacağız" dedi.
Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Spor Toto Süper Lig’in son maçlarındaki uzatma sürelerinden dolayı rahatsızlık yaşadıklarını belirtti. Kocadağ, yaptığı yazılı açıklamada, "Konyaspor maçının çıkışında da söyledim. Maçın ilk yarısında 3, ikinci devrede 4 dakika olmak üzere toplam 7 dakikalık uzatmaya bir anlam veremedik. Bunu tayin edenlerin kronometrelerinde bir sorun mu var? Beşiktaş maçlarında oynanmayan süreler konusunda hakemler ve VAR sorumlularını daha titiz bir çalışmaya davet ediyoruz. Bakalım biz galipken kaç dakika verecekler. Bununda ve takipçisi olacağız" ifadelerini kullandı.
Gaziantep FK-Fenerbahçe mücadelesinde oynanmayan süre olarak 10 dakika gösterilmesini de yadırgadıklarını aktaran Emre Kocadağ, "Ne VAR’a gidildi, ne de bu süreyi gerektirecek maç içinde herhangi bir sorun yaşanmadı. Hayret ediyoruz" şeklinde konuştu.


Spor 16.01.2023 14:21:49 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da çocuklar için teravih namazı sonrası etkinlik düzenlendi

2

Amed Sportif Faaliyetler-Serikspor maçının ardından

3

Milli judoculardan Ümitler Avrupa Kupası'nda 2 madalya

4

Antalya'da evde çıkan yangın hasara neden oldu

5

Antalya'da ağaca çarpan otomobildeki 2 kişi öldü

6

Hatay'da uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 5 şüpheli tutuklandı

7

Hatay'da Yeşilay Haftası kapsamında bisiklet turu düzenlendi

8

Antakya Medeniyetler Korosu Hatay'da konser verdi

9

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Yıldırım, Mersin'de konuştu:

10

Hatay'da 15 sikke ve tarihi obje ele geçirildi