Best Van Tur filosunu arttırarak yurtdışında da büyümeyi hedefliyor

Best Van Tur filosunu arttırarak yurtdışında da büyümeyi hedefliyor

Best Van Tur filosunu arttırarak yurtdışında da büyümeyi hedefliyor

Karayolu yolcu taşımacılığı şirketi Best Van Tur, büyüme hedefi doğrultusunda yaptığı yatırımlarla 2020 yılı için 9 adet otobüs satın alımı gerçekleştirdiğini açıkladı.

Karayolu yolcu taşımacılığı şirketi Best Van Tur, büyüme hedefi doğrultusunda yaptığı yatırımlarla 2020 yılı için 9 adet otobüs satın alımı gerçekleştirdiğini açıkladı. Filosundaki otobüs sayısını 85’e çıkaran şirket son aldığı otobüsü Best Van Tur CEO’su İrem Bayram evsahipliğinde düzenlediği toplantıyla tanıttı.

"Koronavirüs pandemisi kaynaklı yaralarımızı hızlı bir şekilde saracağız"
Bayram, konuyla ilgili değerlendirmesinde, "Ülkemizin amiral gemisi olan turizme olan inancımız güçlü. Koronavirüs pandemisi kaynaklı yaralarımızı hızlı bir şekilde saracağız. Yolcularımıza daha güvenli ve konforlu yolculuk hizmeti sunmak için yaptığımız yatırımla filomuzu güçlendirmeye devam ediyoruz." dedi.
Şirket, Türkiye şehirlerarası karayolu yolcu taşımacılığının yanı sıra; Irak, İran, Gürcistan ve Türkiye arasında da karşılıklı sefer düzenliyor.


Güncel 2.07.2020 15:59:35 0

İlginizi Çekebilir

1

15.Uluslararası Alanya Yeni Yıl Pazarı sona erdi

2

Osmaniye'de otomobille hafif ticari araç çarpıştı, 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

3

61. Ulusal Nöroloji Kongresi, Antalya'da başladı

4

Osmaniyeli genç avukatlar kaza kurbanı: 3 ölü, 2 yaralı

5

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

6

Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Yaşar şehadetinin 1. yılında Adana'da anıldı

7

7. Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu

8

Bölgesel Amatör Lig

9

Serik'te 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

10

Hatay’da milli sporcu, yamaç paraşütüyle süzüldüğü gökyüzünden sırt paraşütüyle indi