BEÜ, İspanya’daki eğitim konferansına katıldı

BEÜ, İspanya’daki eğitim konferansına katıldı

BEÜ, İspanya’daki eğitim konferansına katıldı

İspanya’da 29’uncusu düzenlenen Uluslararası Eğitim Konferansına Türkiiye’den yalnızca BEÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Gökhan Ofluoğlu katıldı.
İspanya’nın Valencia kentinde 12-15 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen konferansın teması, küreselleşen dünyada kültürlerarası eğitim oldu. Yükseköğrenimde eğitim, eğitimde organizasyon ve liderlik, kültürlerararsı eğitim, teknolojik gelişmelerin eğitime etkisi gibi konuların yer aldığı konferansa 152 ülkeden katılım sağlanırken, BEÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümü öğretim üyesi Ofluoğlu ise ‘endüstri 4.0 ve eğitim hayatındaki etkileri’ başlıklı sunumuyla ülkemizi konferansta temsil eden tek isim oldu.
259 akademisyenin yer aldığı konferansta, dünyada eğitim ile ilgili alanlardaki mevcut durum, bilgi üretimi, karşılıklı iş birlikleri ve sorunlar masaya yatırılırken, geleceğe yönelik öneriler tartışıldı.
Söz konusu konferansın 30’uncusu ise önümüzdeki yıl Brezilya’nın Sao Paulo kentinde düzenlenecek.


Güncel 21.07.2022 14:05:54 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta depremlerde hasar gören tarihi mekanlardaki restorasyon çalışmaları sürüyor

2

Beymen Tersane "Galleries of Luxury" konseptiyle açıldı

3

Burdur'da KBRN ve yangın tatbikatı yapıldı

4

Hatay'da "Doğu Akdeniz’de Güvenlik, Ticaret ve Yaşam" söyleşisi düzenlendi

5

TSKB ve KfW Kalkınma Bankası arasında 250 milyon avroluk kredi anlaşması

6

QNB Türkiye CDP değerlendirmelerinde üç kategoride A listesine girdi

7

Hatay'da eşini bıçakla yaralayan sanığa 20 yıl hapis cezası

8

Antalya'da dayısı tarafından silahla öldürülen kadının cenazesi defnedildi

9

Antalya'da tırın çarptığı Karayolları işçisi öldü

10

AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu 8. Isparta Kitap Fuarı'nda konuştu: