Beypazarı Belediyesi’nin ekipleri Kastamonu Azdavay’da mesaiye devam ediyor

Beypazarı Belediyesi’nin ekipleri Kastamonu Azdavay’da mesaiye devam ediyor

Beypazarı Belediyesi’nin ekipleri Kastamonu Azdavay’da mesaiye devam ediyor

Kastamonu’nun Azdavay ilçesinde selin etkilerinin silinmesi için Ankara’nın Beypazarı ilçesinden gönderilen 2 adet iş makinası ve personelin çalışmaları 4 gündür aralıksız devam ediyor.
Kastamonu Azdavay’da devam eden arama kurtarma çalışmalarıyla birlikte kentte selin izlerini silmek için yürütülen müşterek temizlik ve onarım çalışmalarına katılan Beypazarı Belediyesi ekipleri, dört gündür yoğun bir mesai harcıyor.
Sel sularının getirdiği birikintilerin temizlenmesi ve bozulan yolların onarılmasında görevli personelin aralıksız çalıştığını söyleyen Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, “Orman yangınlarında olduğu gibi Beypazarı Belediyesi olarak sel felaketine yardım için Kastamonu’ya iş makinesi ve ekiplerimizi gönderdik. Yaşanan can kayıpları bizleri ve milletimizi derinden üzdü. Beypazarı Belediyesi olarak afet bölgelerinde yaraların sarılması için gereken her türlü çalışmayı yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.


Güncel 17.08.2021 13:18:03 0

İlginizi Çekebilir

1

Antakya'da seyir halindeki tırda çıkan yangın söndürüldü

2

Adana'da 156 bin 418 uyuşturucu hap ele geçirildi, 5 zanlı tutuklandı

3

Adana'da tırda 16 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi

4

Bozyazı'da veliler arası voleybol turnuvası başladı

5

Osmaniye'de iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

6

Defne İlçe Tarım ve Orman Müdürü Burak Oktay, ejder meyvesi serasını gezdi

7

Adana'da "Genç İletişimciler Yeşil Vatan Hatıra Ormanı" oluşturuldu

8

GÜNCELLEME 2 - Mersin'de ortaokul öğrencisi okul müdürünü tüfekle yaraladı

9

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Burdur'da AK Parti'lilerle buluştu:

10

Halkbank ve Türkiye Sigorta kadın girişimciler için güçlerini birleştirdi