Beyşehir’de Berat Kandili dualarla idrak edildi

Beyşehir’de Berat Kandili dualarla idrak edildi

Beyşehir’de Berat Kandili dualarla idrak edildi

Mübarek Ramazan ayının habercisi olan Berat Kandili tüm yurtta olduğu gibi Konya’nın Beyşehir ilçesinde de dualarla idrak edildi.
Beyşehir ilçesinde vatandaşlar, kandil dolayısıyla camilere akın etti, programlara yoğun ilgi gösterdi. İlçedeki camilerde ve depremzedelerin kaldığı yurtlarda İlçe Müftülüğü tarafından kandil dolayısıyla programlar düzenlendi. Tarihi Eşrefoğlu Camisi’ndeki programda eda edilen ibadetlerin ardından Kur’an-ı Kerim okundu ve hep birlikte depremde yaşamını yitirenler ve afetzedeler için dualar edildi. Vatandaşlar, okunan dualara eşlik ederek ellerini semaya açtı.
İlçe Müftüsü Veysel Kükrek, Berat Gecesi’nin kurtuluş, af ve arınma gecesi olduğuna vurgu yaparken, af ve bağışlanma dilemek için bu tür gün ve geceleri değerlendirerek idrak etmek gerektiğini” dile getirdi.


Güncel 7.03.2023 13:46:40 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da yayalara geçiş önceliği tanımayan 38 sürücüye para cezası kesildi

2

Adana'da eski iş yerindeki 4 arkadaşını tabancayla yaralayan zanlı tutuklandı

3

Mersin'de 125 sikke ve hayvan figürü ele geçirildi

4

Mersin'de sis bulutu dronla görüntülendi

5

İskenderun Orman İşletme Müdürü Boz, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

6

Osmaniye’de otomobil ile pikap çarpıştı: 2 yaralı

7

Osmaniye’de TIR devrildi, alev alev yandı; itfaiye ters yönden müdahale etti

8

Anadolu Grubu Onursal Başkanı Kamil Yazıcı vefat etti

9

Antalya Sağlık Müdürü Özkan'dan Kemer Devlet Hastanesine ziyaret

10

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Kahramanmaraş'ta ziyaretlerde bulundu