Beyşehir’den Kahramanmaraş’a yardım eli

Beyşehir’den Kahramanmaraş’a yardım eli

Beyşehir’den Kahramanmaraş’a yardım eli

Konya’nın Beyşehir ilçesinde Hatay’dan sonra Kahramanmaraş’ta yaşayan depremzedeler için de yardım malzemesi gönderildi.
Beyşehir Kaymakamlığı öncülüğünde başlatılan, Beyşehir Belediyesi, kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ile gönüllülerin destek verdiği yardım kampanyası devam ediyor. Beyşehir’de toplanan 6 tır dolusu yardım malzemesi deprem felaketinden en çok etkilenen illerin başında gelen Hatay’a gönderilmişti. Yardım kampanyasında Beyşehirliler depremzedelere olan desteği hız kesmedi. 1 tır ve 3 kamyon dolusu toplanan yardım malzemesi bu kez de deprem felaketinin merkez üssü olan Kahramanmaraş iline gönderildi. Yardım malzemesini taşıyan araçlar anıt alanındaki yardım toplama yerinden İlçe Müftüsü Veysel Kükrek tarafından yaptırılan duanın ardından hareket etti.
Öte yandan, Beyşehir’de depremzedeler için başlatılan nakdi yardım kampanyası da devam ediyor. Yardımlarını nakit olarak yapmak isteyen vatandaşlar için Anıt alanında kurulan çadırda görevliler faaliyetlerini yürütüyor. Nakit yardımda bulunan vatandaşlara bu yardımlarının karşılığında makbuz da veriliyor. Beyşehir’de ilk gün toplanan nakit yardım miktarının 150 bin liraya ulaştığı, kampanyanın ise devam ettiği belirtildi.


Güncel 9.02.2023 11:39:51 0

İlginizi Çekebilir

1

Yüreğir Devlet Hastanesi GES projesiyle enerji giderlerinde yaklaşık yüzde 25 tasarruf sağlıyor

2

Muhtarın devlet desteğiyle kurduğu zeytinyağı üretim tesisi mahallelinin geçim kaynağı oldu

3

Atılım Üniversitesi "Ankara Turizmi" paneline ev sahipliği yaptı

4

Çatlak seramik kap ve kupalar bakteri üretme riski taşıyor

5

Japonya'nın Ankara Büyükelçisi Tamura Kahramanmaraş'ta ziyaretlerde bulundu

6

7. Uluslararası Mersin Maratonu başladı

7

Adana'da "4. Astronomi Gecesi" düzenlendi

8

Adana'da kamyona çarpan otomobildeki 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

9

Adana'da park halindeki otomobilde yaşanan patlamada 1 kişi öldü

10

Topçu Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul Aker Kemer'de anıldı