Biden, ABD’de ilk kez bir Müslümanı yargıç adayı olarak gösterdi

Biden, ABD’de ilk kez bir Müslümanı yargıç adayı olarak gösterdi

Biden, ABD’de ilk kez bir Müslümanı yargıç adayı olarak gösterdi

ABD Başkanı Joe Biden, aralarında ABD’nin ilk Müslüman yargıç adayı olan Zahid N. Quraishi’nin de bulunduğu 11 federal yargı adayını açıkladı.
ABD Başkanı Joe Biden yaptığı açıklamada, aralarında ABD’nin ilk Müslüman yargıç adayı olan Zahid N. Quraishi’nin, 3 Siyahi kadının, 1 Asyalı Amerikalı ve Pasifik Adalı’nın bulunduğu toplamda 11 kişiden oluşan ABD federal yargı adaylarını duyurdu. Başkan Biden, "Bu çığır açan aday listesi, ABD hukuk mesleğinin en iyi ve en parlak zihinlerinden geliyor" ifadelerini kullandı.
Başkan Biden tarafından ABD’nin New Jersey eyaleti Sulh Yargıç adayı olarak gösterilen Quraishi ise, Seanto tarafından onaylanması halinde ABD’nin federal bölge mahkemesinde görev yapan ilk Müslüman ABD’li olacak.



Güncel 30.03.2021 20:17:00 0

İlginizi Çekebilir

1

15.Uluslararası Alanya Yeni Yıl Pazarı sona erdi

2

Osmaniye'de otomobille hafif ticari araç çarpıştı, 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

3

61. Ulusal Nöroloji Kongresi, Antalya'da başladı

4

Osmaniyeli genç avukatlar kaza kurbanı: 3 ölü, 2 yaralı

5

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

6

Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Yaşar şehadetinin 1. yılında Adana'da anıldı

7

7. Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu

8

Bölgesel Amatör Lig

9

Serik'te 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

10

Hatay’da milli sporcu, yamaç paraşütüyle süzüldüğü gökyüzünden sırt paraşütüyle indi