Biga’da yoğun kar nedeniyle ağır tonajlı araçlar bekletiliyor

Biga’da yoğun kar nedeniyle ağır tonajlı araçlar bekletiliyor

Biga’da yoğun kar nedeniyle ağır tonajlı araçlar bekletiliyor

Çanakkale’nin Biga ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle zaman zaman trafik akışında aksamalar meydana geliyor. Tipi ve buzlanmadan dolayı Biga-Çanakkale karayolu ağır tonajlı araçların geçişine kısa süreli kapatıldı.
Biga’da dün akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Biga - Çanakkale karayolu tipi ve buzlanmadan dolayı ağır tonajlı araçların geçişine kısa süreli kapatıldı. Uzun kuyrukların oluştuğu yolda, polis ve karayolları ekipleri yolu açmak için yoğun çaba sarf etti.
Biga İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü yetkililerinden edinilen bilgiye göre, Biga-Çanakkale karayolu yoğun kar yağışından dolayı saat 13.00 ile 16.00 arası yük ve ağır vasıta araçlarına kapatıldı. Vatandaşların gerekmediği sürece yola çıkmamalarını söyleyen ekipler, çıkanların da mutlaka kar lastiği, zincir ve çekicileri olması konusunda uyarıda bulundu.


Yurt Dünya 14.02.2021 14:48:58 0

İlginizi Çekebilir

1

MHP Kepez İlçe Başkanlığının iftar programına 1500 kişi katıldı

2

Antalya'da falezlerden düşen kadın öldü

3

Hatay'da şiddetli rüzgar ve sağanak etkili oluyor

4

Hekimoğlu, göreve talip

5

GÜNCELLEME - Mersin'deki "ihaleye fesat karıştırma" ve "rüşvet" soruşturmasında 7 zanlı tutuklandı

6

Osmaniyespor kazanmaya devam ediyor:2-0

7

Ferhat Arıcan, Artistik Cimnastik Dünya Kupası'nın Türkiye ayağında bronz madalya kazandı

8

BBP Genel Başkanı Destici, Hatay'da iftar programında konuştu:

9

BBP Genel Başkanı Destici, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

10

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi