Bilecik’te cami cemaati İdlib’e briket ev bağışladı

Bilecik’te cami cemaati İdlib’e briket ev bağışladı

Bilecik’te cami cemaati İdlib’e briket ev bağışladı

Bilecik’teki cami cemaati, Türkiye Diyanet Vakfı’nın İdlib’de savaş mağduru aileler için başlattığı "Bir İyilik Sıcak Bir Yuva" kampanyasına bir adet briket ev bağışladı.
Kent merkezinde bulunan Yediler Camii görevlileri ve cemaatinden oluşan hayırseverler, İdlib’deki savaş mağduru aileler için inşa edilen İyilik Konutlarına 7 bin 260 lira değerindeki 1 adet briket ev bağışında bulundular.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İl Müftüsü Ali Erhun, kampanyaya bağışta bulunan hayırseverlere teşekkür ederek, "Her daim mazlumların yanında olan Vakfımızın başlatmışı olduğu bu kampanyaya destek olan Yediler Cami görevlileri ve cemaatine teşekkürlerimi iletiyorum. Bu bağışın herkes tarafından örnek alınmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.


Güncel 16.03.2021 13:20:06 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da "Genç İletişimciler Yeşil Vatan Hatıra Ormanı" oluşturuldu

2

GÜNCELLEME 2 - Mersin'de ortaokul öğrencisi okul müdürünü tüfekle yaraladı

3

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Burdur'da AK Parti'lilerle buluştu:

4

Halkbank ve Türkiye Sigorta kadın girişimciler için güçlerini birleştirdi

5

JTI Türkiye Fabrika Liderliğine Benoit Philibert atandı

6

Mersin'in Akdeniz ilçesinde ağaçlar bakımdan geçirildi

7

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu öğrencilerle kitap okudu

8

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 68 şüpheliyi yakaladı

9

Agrotech İklim Lideri Ödülü'nün sahibi oldu

10

Hyundai Motor Türkiye Eğitimde İkinci Hayat projesiyle okullara destek oldu