Bilecik’te vatandaşlara helva ikram edildi

Bilecik’te vatandaşlara helva ikram edildi

Bilecik’te vatandaşlara helva ikram edildi

Mevlid Kandili nedeniyle Bilecik Belediyesi tarafından Atatürk Parkı’nda helva ikramı yapıldı.
Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Atatürk Parkında vatandaşlara helva ikram ederek Mevlid Kandillerini tebrik etti. İkram edilen helvaya Bilecikli vatandaşlar oldukça ilgi gösterdi. Uzun kuyrukların oluştuğu helva ikramında Başkan V. Melek Mızrak Subaşı’na, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, Başkan Yardımcıları Hüseyin Yıldız ile Ahmet Gürses ve il genel meclisi üyeleri eşlik etti.
Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, “Böyle özel günler bizim hem dini hem de kültürel değerlerimiz. Böyle güzel gelenekleri belediye olarak yaşatmak ve devam ettirmek istiyoruz. Hem vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz hem de kendilerine helva ikram ederek bu eski geleneğimizi bu güzel topraklarda yaşatmaya devam ediyoruz" İfadelerini kullandı.
Vatandaşlar böyle bir etkinliğin yapılmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan V. Melek Mızrak Subaşı’na teşekkür etti.


Güncel 7.10.2022 16:34:48 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da tohum ve tohumculuk sektörü konuşuldu

2

Antalya'da 45 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

3

Süper Amatör Lig'de Akdeniz Belediyespor, Binevler Spor'u 4-1 yendi

4

Antakya ilçesinde tamirhanede çıkan yangın söndürüldü

5

GÜNCELLEME - Adana'da işçi servisinin camını kaskla kıran motosikletlinin ehliyetine el konuldu

6

Antalya'da yağıştan etkilenen bölgelerde çalışma yapıldı

7

Sabiha Gökçen bağlantı portföyüne Slovenya'nın başkenti Lübliyana'yı ekledi

8

OYAK Çimento ARKE Arama ve Kurtarma Ekibi kuruldu

9

Turkcell genç yetenekleri GNÇYTNK programına bekliyor

10

"Yaşayan İnsan Hazinesi" ödüllü ipek böceği yetiştiricisi Emel Duman'a plaket verildi