Bilgievi öğrencileri eğitimlerine kaldığı yerden devam ediyor

Bilgievi öğrencileri eğitimlerine kaldığı yerden devam ediyor

Bilgievi öğrencileri eğitimlerine kaldığı yerden devam ediyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Bilgievi öğrencileri, deprem nedeniyle ara verilen eğitimlerine yeniden başladı.
Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığına bağlı Merkez, Selahaddin Eyyubi, Bismil Aziz Sancar ve Hani Gürbüz Bilgievi öğrencileri, Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerden dolayı verilen aranın ardından tekrar ders başı yaptı.
Branş derslerin yanında sosyal ve kültürel etkinliklerle çocukları depremin etkisinden uzaklaştıran eğitmenler, her ders 5-10 dakika deprem anında ve sonrasında yapılması gerekenleri uygulamalı olarak anlattı.
Haftanın 7 günü açık olan bilgievlerinde Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenler, depremden etkilenen öğrencilerle yüz yüze görüşmeler gerçekleştiriyor. Eğitmenler, depremden etkilenen öğrenci velilerini de ziyaret ediyor.


Güncel 6.03.2023 13:57:44 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan şüpheli tutuklandı

2

Adana'da polis ekipleri uyuşturucuyla mücadele çalışmalarını anlattı

3

Adana'da restoranda çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

4

Futbol: Hazırlık maçı

5

Devlet Tiyatroları Sabancı Uluslararası Adana Tiyatro Festivali başladı

6

GÜNCELLEME - Antalya'da infaz koruma memurlarını taşıyan otobüs devrildi

7

Isparta'da ilkokul öğrencilerine "su tasarrufu" eğitimi verildi

8

Antalya'da infaz koruma memurlarını taşıyan otobüs devrildi

9

Türk Gastroenteroloji Derneğinden kolon kanseri etkinliği

10

Ray Sigorta sektörde ilk 5 içinde yer almayı hedefliyor