Bin 650 metrede ‘piton döner’ yaptı

Bin 650 metrede ‘piton döner’ yaptı

Bin 650 metrede ‘piton döner’ yaptı

Adanalı bir dönerci, deniz seviyesinden bin 650 metre yukarıda bulunan Gülek Kalesi’nde ‘Piton döner’ yaptı.
Mersin’in Tarsus ilçesinde deniz seviyesinden bin 650 metre yukarıda bulunan Gülek Kalesi, uçurumun kenarında duruyormuş hissi veriyor.
Adanalı dönerci Mehmet İkram Taş ise tescilini aldığı metrelik piton döneri yapmak için kaleye gitti. Bin 650 metrede piton döner yapan Taş, bu anları ise sosyal medya hesaplarından paylaştı.
Video, on binlerce kişi tarafından izlenildi ve beğenildi.
Mehmet İkram Taş ise videolarının devamının geleceğini söyleyerek, “Gülek Kalesi çok meşhur bir yer. Bizde piton döneri birçok tarihi ve turistik yerde yaparak tanıtımı için katkı sağlıyoruz. Yakında zaten Irak’ın başkenti Bağdat’ta piton döner şubemizi açıyoruz. Çok kısa sürede inşallah dünyanın birçok noktasında olacağız” diye konuştu.


Güncel 21.05.2022 11:34:09 0
Anahtar Kelimeler: bin 650 metrede ‘piton döner’ yaptı

İlginizi Çekebilir

1

Bozyazı Kaymakamı Topsakaloğlu'ndan İl Milli Eğitim Müdürü Özdemirci'ye ziyaret

2

Futbol: Trendyol 1. Lig

3

Mersin'de Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kutlandı

4

Sumbas'ta Filistin'e destek kermesi düzenlendi

5

Adana'da ilkokul öğrencileri, Filistinli çocuklar için gökyüzüne balon bıraktı

6

KoçDigital ITSA 2025'te yapay zeka çözümlerini sergiledi

7

Ford Otosan ve Tohum Otizm Vakfı'ndan nöroçeşitlilik odaklı istihdam programı

8

Turkcell Superbox 5G modemleri satışa sundu

9

Mersin'in Akdeniz ilçesinde atıklar belediye ekiplerince toplandı

10

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda 4 zanlı gözaltına alındı