Bina girişlerindeki diyafonları çalan şüpheli yakalandı

Bina girişlerindeki diyafonları çalan şüpheli yakalandı

Bina girişlerindeki diyafonları çalan şüpheli yakalandı

Şişli’de bina girişlerindeki diyafonları çalan hırsız yakalandı. Hırsızlık anı güvenlik kameralarına yansıdı.
Şişli’nin Harbiye ve İnönü Mahallelerinde 1 Haziran günü üç ayrı yerde diyafon hırsızlığı olayı yaşandı. Olayların meydana geldiği yerde ve çevrede bulunan güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, üç farklı yerdeki hırsızlığı aynı kişinin gerçekleştirdiğini tespit etti. Şahsın kimliğinin ve yaşadığı adresin belirlenmesinin ardından ekipler harekete geçti.

Şüpheli tutuklandı
Çalışmalar sonucunda, şüpheli S.S. 22 Haziran günü yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Buradaki işlemleri tamamlanan S.S. "Açıktan Hırsızlık" suçundan adliyeye sevk edildi. Şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Diyafon hırsızlığı güvenlik kamerasında
Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, şüphelinin bir binanın dış kapısının yanına geldiği, kapıdaki diyafonu söküp aldıktan sonra oradan ayrıldığı görüldü.


Yurt Dünya 28.06.2022 09:33:35 0

İlginizi Çekebilir

1

Antakya'da seyir halindeki tırda çıkan yangın söndürüldü

2

Adana'da 156 bin 418 uyuşturucu hap ele geçirildi, 5 zanlı tutuklandı

3

Adana'da tırda 16 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi

4

Bozyazı'da veliler arası voleybol turnuvası başladı

5

Osmaniye'de iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

6

Defne İlçe Tarım ve Orman Müdürü Burak Oktay, ejder meyvesi serasını gezdi

7

Adana'da "Genç İletişimciler Yeşil Vatan Hatıra Ormanı" oluşturuldu

8

GÜNCELLEME 2 - Mersin'de ortaokul öğrencisi okul müdürünü tüfekle yaraladı

9

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Burdur'da AK Parti'lilerle buluştu:

10

Halkbank ve Türkiye Sigorta kadın girişimciler için güçlerini birleştirdi