Binlerce sesli kitap ve podcast bayramda herkese açık olacak

Binlerce sesli kitap ve podcast bayramda herkese açık olacak

Binlerce sesli kitap ve podcast bayramda herkese açık olacak

Sesli kitap platformu Dinlebi tüm sesli kitap ve podcast arşivini bayram öncesinden başlayarak 7 gün boyunca ücretsiz olarak kullanıma açıyor.
Yerli sesli kitap platformu Dinlebi, Ramazan Bayramı’na özel olarak 28 Nisan-5 Mayıs 2022 tarihleri arasında ücretsiz olarak kullanıcıların deneyimine sunuluyor. Platformdan yapılan açıklamaya göre binlerce sesli kitap, podcast ve meditasyon içerikleri kullanıcılara açık olacak.
Şermin Yaşar’ın Lo adlı eseri gibi yeni çıkan ve sadece platformda olan kitapların yanı sıra Gülseren Budayıcıoğlu’un Camdaki Kız, Madalyonun İçi ve Günahın Üç Rengi gibi popüler eserleri ve Zülfü Livaneli, Elif Şafak, Necip Fazıl Kısakürek, Hakan Günday, Rasim Özdenören, Margaret Atwood gibi güçlü kalemlerin kitapları da tüm kullanıcıların erişimine açık olacak. Ayrıca Suç ve Ceza, Kürk Mantolu Madonna, 1984, Dönüşüm gibi yüzlerce yerli ve yabancı klasik arşivin vazgeçilmezleri olarak dinlenmeyi bekliyor.


Güncel 28.04.2022 15:37:53 0

İlginizi Çekebilir

1

Batı Akdeniz'den 11 ayda 2 milyar 471 milyon dolarlık ihracat

2

Adana'da camide vatandaşlar siber dolandırıcılık olaylarına karşı bilgilendirildi

3

Hatay'da iki aracın çarpıştığı kazada 5 kişi yaralandı

4

Osmaniye’de Başsavcı Arısoy ve Vali Yılmaz, HSK Heyetini Ağırladı

5

Burdur'da kaçak avcılık yapan 4 kişiye 40 bin lira ceza

6

Babacan Meridian projesi Gayrettepe'de yükseliyor

7

Sürat Kargo, kasım kampanyalarında günlük 900 bin gönderi teslim etti

8

Osmaniye’de beton mikseri uçuruma devrildi, sürücü yaralandı

9

Osmaniye'de 2 kişin öldüğü 7 kişinin yaralandığı kaza kamerada

10

Hasanbeyli’de rezerv yapı alanında 70 işyeri, 68 konut ve 600 kişilik cami yükseliyor