Bir aileyi trafik canavarı ayırdı

Bir aileyi trafik canavarı ayırdı

Bir aileyi trafik canavarı ayırdı

Amasya’da otomobilin 50 metrelik uçuruma yuvarlanması sonucu aynı aileden baba hayatını kaybetti, eşi ve çocuğu yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Taşova ilçesi Gemibükü köyü girişinde Uluköy istikametinden gelen Turgay Yurtsever’in (30) kullandığı 71 FH 814 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 50 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada araç sürücüsü olay yerinde hayatını kaybederken, çocuğu Sultan Mira (6) ve eşi Özge Yurtsever (29) yaralandı. Yaralılar Amasya Şeraffettin Sabuncuoğlu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kazada ölen araç sürücüsü Turgay Yurtsever’in naaşı ise Taşova Devlet Hastanesi morguna götürüldü.
Kazadan önce araç sürücüsü Turgay Yurtsever’in 35 metre fren yaptığı ama yine de aracın kontrolünü kaybettiği, 50 metrelik uçurumdan ailesi ile birlikte uçtuğu anlaşıldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Yurt Dünya 9.08.2020 18:19:08 0
Anahtar Kelimeler: bir aileyi trafik canavarı ayırdı

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da akıntıya kapılan iki kişi itfaiye tarafından kurtarıldı

2

BAKA yetkilileri, Kemer Belediyesi Kültür Evi'ni ziyaret etti

3

Hatay'da devrilen kamyonun sürücüsü hayatını kaybetti

4

Setur Marinaları Bosphorus Boat Show'da yeni yatırımlarını tanıttı

5

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri ramazanda sıcak yemek dağıtımını sürdürdü

6

Antalya Büyükşehir Belediyesinden 60 milyon liralık yağmur suyu hattı yatırımı

7

Muratpaşa'da "Durmadan, Hatırlamaya Koşmak" sergisi açılacak

8

Bozyazı ilçesinde öğrencilere teknoloji bağımlılığına karşı eğitim verildi

9

Antalya'nın yüksek kesimlerinde buzlanma olan yollarda tuzlama çalışması yapıldı

10

Osmaniye'de huzur ve güven uygulamalarında 18 şüpheli yakalandı