“Bir Metropol’ün Anatomisi” sanatseverlerle buluştu

“Bir Metropol’ün Anatomisi” sanatseverlerle buluştu

“Bir Metropol’ün Anatomisi” sanatseverlerle buluştu

Ressam Kadir Ablak’ın “Bir Metropol’ün Anatomisi” isimli sergisi, İstanbul Corpus Galeri’de sanatseverler buluştu.
Ressam Kadir Ablak’ın “Bir Metropol’ün Anatomisi” isimli sergisi, İstanbul Corpus Galeri’de sanatseverler buluştu. Sergiyi Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ile Altınova Belediyesi Uluslararası Resim Sergisi Küratörü Eğitimci-Ressam İlhan Aydan da gezdi.
Edisyonlu tekstür baskı çalışmalarının yanı sıra tekstür baskı üzerine karışık teknik eserlerden oluşan 50’den fazla resimden oluşan Bir Metropol’ün Anatomisi” isimli sergi, Mehmet Demir küratörlüğünde İstanbul Corpus Galeri’de sanatseverlerle buluştu. Sergiyi binlerce sanatsever büyük bir beğeniyle gezdi.
“Gerçek İstanbul’u çiziyorum”
Eserlerinde uzun yıllardır İstanbul’u çalışan Ablak, sanatını özetlerken: “Ben, herkesin görmek istediği İstanbul’u değil, gerçekte var olan ve bu şehirde yaşayanların her gün, her an karşılaştıkları ama çoğu zaman farkında bile olmadıkları ‘öteki’ İstanbul’u çiziyorum” diye konuştu.


Güncel 24.10.2022 09:17:49 0

İlginizi Çekebilir

1

Burdur'da Dünya Sulak Alanlar Günü etkinliği gerçekleştirildi

2

Hatay'da hayırsever iş insanının desteğiyle yaptırılan okul hizmete girdi

3

Türk Kızılay Hatay Şube Başkanı Kimyonoğlu, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

4

Adana'da polis ekipleri okulların çevresinde denetim yaptı

5

Kalite güvencesi sistemleri eğitimin sürekli gelişimine önemli katkı sunuyor

6

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 111 şüpheliyi yakaladı

7

Alanya'da ilk ders “bayrak sevgisi” temasıyla başladı

8

Antalya'da otobüs kazasında hayatını kaybedenlerin cenazeleri yakınlarına teslim ediliyor

9

Antalya'da hortum ve fırtınadan zarar gören üreticiye sera naylonu dağıtıldı

10

Antalya'da "Sanat Üzerine Sohbetler" söyleşisi düzenlendi