İlginizi Çekebilir


Birsel Vardarlı Demirmen, “Kaptan” kitabıyla depremzede öğrencilerin yanında

Birsel Vardarlı Demirmen, “Kaptan” kitabıyla depremzede öğrencilerin yanında

Birsel Vardarlı Demirmen, “Kaptan” kitabıyla depremzede öğrencilerin yanında

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı’nın eski basketbolcularından Birsel Vardarlı Demirmen, ‘Kaptan’ isimli kitabının tüm gelirini, deprem felaketinden etkilenen illerdeki öğrencilerin eğitimi için bağışlayacağını açıkladı.
Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı’nın, kulüp tarihinde tüm branşlarda en fazla maça (675) çıkan sporcusu ve yine kulüp tarihinde tüm branşlarda en çok kupa (22 kupa) kazanan oyuncusu olarak hafızalara kazınan Birsel Vardarlı Demirmen, örnek bir adıma imza attı. Eski basketbolcu, dünya şampiyonalarından olimpiyatlara kaldırdığı kupalardan kulübün EuroLeague’de oluşturduğu geleneğe ve parkelere veda ettiği ana kadarki bütün hikayesinin anlatıldığı ‘Kaptan’ isimli kitabının tüm gelirini, deprem felaketiyle sarsılan illerdeki öğrencilerin eğitimi için bağışlayacağını açıkladı.
Birsel Vardarlı, öğrencilerin eğitiminin kesintisiz ve sürdürülebilir devam edebilmesi adına bu adımı attığını açıkladı.


Spor 6.03.2023 12:57:14 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da ağaca çarpan otomobildeki 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

2

Antalya’da, 37. Ulusal Nükleer Tıp Kongresi yapıldı

3

GÜNCELLEME - Isparta'da ağaca çarpan otomobildeki 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

4

Kahramanmaraş'ta İsrail'in Gazze'ye saldırıları protesto edildi

5

Antalya’da çıkan yangın kontrol altına alındı

6

Mersin'de kaçak kazı yapan 4 zanlı suçüstü yakalandı

7

AK Parti Gençlik Kolları üyeleri, Antalya Diplomasi Forumu'nda Gazze'ye dikkati çekti

8

Mersin Uluslararası Bisiklet Turu'nun şampiyonu Stefan de Bod oldu

9

Osmaniyespor fırsatı kaçırdı:0-1

10

Antalya’da karbonmonoksit gazından etkilenen 5 kişiden 3'ü öldü