Bitlis’te Tıvorlu İsmail rüzgarı

Bitlis’te Tıvorlu İsmail rüzgarı

Bitlis’te Tıvorlu İsmail rüzgarı

Bitlis’in Hizan ilçesi nüfusuna kayıtlı polis memuru Adnan Çakmak’ın düğününde sahne alan Tıvorlu İsmail, binlerce davetliyi performansıyla coşturdu.
Bir süre Hakkari’de görev yapan ve daha sonra Van’a atanan polis memuru Adnan Çakmak için memleketi Hizan ilçesinde konser havasında görkemli bir düğün töreni yapıldı. Hakkari’de görev yaptığı süre zarfında halk tarafından sevilen ve halkla iç içe olan polis memuru Adnan Çakmak, memleketi Hizan ilçesinde dünya evine girdi. Aşiret liderleri, kanaat önderleri, STK temsilcileri, kurum amirleri, çevre il ve ilçelerden binlerce davetlinin yanı sıra Gevdan aşiretine mensup Hakkari’nin köklü esnafından H. İbrahim Aşkan ve fenomen yeğeni Tıvorlu İsmail Aşkan da düğün törenine katıldı. Tıvorlu İsmail Aşkan’ın geldiğini öğrenen binlerce vatandaş, düğün alanına akın etti. Düğün törenine renk katarak farklı bir atmosfer oluşturan Tıvorlu İsmail, binlerce kişiyi coşturdu.
Polis memuru Çakmak, bu mutlu gününde yanında olan ve kendisini onurlandıran tüm davetlilere ve özelikle Hakkari bölgesinden gelen H. İbrahim Aşkan ve fenomen yeğeni Tıvorlu İsmail Aşkan’a teşekkür etti.


Güncel 9.10.2022 09:51:43 0

İlginizi Çekebilir

1

AK Parti'li Yayman: Diplomasi masası kurulmalı, barışa fırsat tanınmalıdır

2

Samandağ'da polis ekipleri trafik denetimi yaptı

3

Akdeniz ilçesinde ihtiyaç sahiplerine ev temizliği desteği verildi

4

Adana, Mersin, Osmaniye ilçelerinde Çanakkale Deniz Zaferi'nin 111. yıl dönümü kutlandı

5

Kumluca ve Finike'de mobil kuaför bayram öncesi vatandaşların hizmetinde

6

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 111. yıl dönümü

7

Corendon Airlines itibar yönetimi en etkili 100 şirket arasında yer aldı

8

Adana Valisi Mustafa Yavuz şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi

9

TÜRGEV, ramazan boyunca Türkiye'de gönül sofraları kurdu

10

Osmaniye'de seyir halindeki akaryakıt tankerinde çıkan yangın söndürüldü