BİZİM ÖNCE FABRİKA AÇMAMIZ LAZIM AMA MAALESEF ŞEKER FABRİKASINDAN TUTUN HER FABRİKA SATILDI

BİZİM ÖNCE FABRİKA AÇMAMIZ LAZIM AMA MAALESEF ŞEKER FABRİKASINDAN TUTUN HER FABRİKA SATILDI

Saadet Partisi Hatay İl Başkanlığı Şubat Ayı İl Divan Toplantısını Saadet Partisi GİK Üyesi ve Teşkilat Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Necmettin Çalışkan'ın katılımıyla gerçekleştirdi. 

Antakya’da yoğun bir katılımla gerçekleşen divanı Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ve Teşkilat Başkanı Mehmet Harputluoğlu yönetti.

Ülkemizde ve bölgemizde yaşanan sorunlara dair çözüm önerileri istişare edilirken, ilçe başkanları sırasıyla çalışmaları hakkında sunumlarını gerçekleştirdi. 

Daha sonra konuşmasını gerçekleştiren Saadet Partisi GİK Üyesi ve Teşkilat Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Necmettin Çalışkan "Şubat ayı şehitler ayında rahmetli Erbakan hocamızı ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Erbakan hoca her yıl vefat ettiği şubat ayında bir temayla anılıyor. Bu yıl 'Üretim kalkınma ve adil paylaşım' temasıyla anılıyor. Gerçekten son derece önemli bir tema. Ülkenin bugün en çok ihtiyacı olan kötü giden ekonomik soruna çözüm olarak 'Üretim kalkınma ve adil paylaşım'. Bunlar için ülkemizde, ilimizde imkanlar var ama maalesef israf, şatafat, faiz, zirve yapmış durumda. Bu yüzden kalkınamıyoruz. 

Bir tarafta lüks yaşam, diğer tarafta açlıktan, işsizlikten, ekonomik sebeplerden intiharlarla karşı karşıyayız. Hatay’da bu konuda gündemde.  İntiharlardan biri Hatay’da yaşandı. Peki tüm bunlar yaşanırken ilimizdeki yetkililer ne yaptılar. Kalkınma dediler yaptıkları hapishane, adliye sarayı, stadyum, park, müze. Bunlar önemli ama bizim önceliklerimiz; üretim, işsizlik gibi sorunları çözmemiz lazım. Bizim, önce fabrika açmamız lazım ama maalesef şeker fabrikasından tutun her fabrika satıldı. Şimdi her şeyi dışardan ithal ediyoruz. Daha geçen gün saman getirildi. Savaş ülkesi Suriye’den dahi hububat, zeytinyağı ithal ediyoruz. Rusya’dan şeker ithal ediyoruz. Allah sonumuzu hayreylesin” diye konuştu. 

Konuşmalardan sonra Saadet Partisine yeni katılanlara rozetleri takıldı.

 



Bölgeden 25.02.2020 17:25:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

2

Adana'da tartıştığı kişiyi bıçaklayan zanlı tutuklandı

3

Hatay'da sağanak nedeniyle kriz masası oluşturuldu

4

Hatay'da karşı şeride geçen tırın çarptığı otomobildeki 6 kişi öldü

5

Dörtyol'da karşı şeride geçen tırın çarptığı otomobildeki 6 kişi öldü

6

Adana'da kaçak 96 otomobil motoru ele geçirildi

7

Adana'da tır ile çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

8

Adana'da kesinleşmiş hapis cezası bulunan 10 kişi yakalandı

9

Bakan Yerlikaya ve AK Parti Sözcüsü Çelik, Adana'da iftara katıldı

10

Adana'da eşini öldürdüğü öne sürülen kadın tutuklandı