"Bizim Semtin Çocukları" 2 Ekim'de seyirciyle buluşacak!

Bizim Semtin Çocuklarının yönetmenliği Hakan Gürtop'a, senaryosu Feridun Hocalar'a ait filmin başrol oyuncuları arasında Ümit Kantarcılar yer alıyor.

2 Ekim'de vizyona girecek filmin yapımcılığını Zer Film Medya A.Ş 'den Ozan Ceylan'ın üstlenmiş olduğu dostluk ve aşk hikâyesini konu eden Bizim Semtin Çocuklarının yönetmenliği Hakan Gürtop'a, senaryosu Feridun Hocalar'a ait filmin başrol oyuncuları arasında Ümit Kantarcılar yer alıyor.

Kahkaha tufanı yaşatacak ve aynı zamanda romantik bir film olan Bizim Semtin Çocukları'nda mahallenin bıçkın delikanlısı Yusuf karakterini canlandıran Ümit Kantarcılar’a filmde Gizem Karaca, Erdi Ünver, Hakan Bilgin, Suzan Aksoy, Gözde Ayar, Banu Zorlu, Kemal Kuruçay, Serdal Genç ve Hüseyin Elmalıpınar gibi başarılı isimler eşlik ediyor.

2 Ekim'de sinemalarda "Bizim Semtin Çocukları" ile buluşmaya ve kahkaha tufanına hazır mısınız?

Haber : Hasret Dilek Delier



Magazin 17.09.2020 20:15:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatayspor, Taylan Özgün'ü transfer etti

2

Adana'da şehit polis memuru Mustafa Akgül'ün ailesine ev hediye edildi

3

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesinden 225 öğrenciye uygulamalı eğitim

4

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, Antalya'da TGSP'nin eğitim programında konuştu:

5

Burdur'da otomobille çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı

6

Antalya'da düzenlenen "TGSP Gençlik Liderliği Eğitim Programı" etkinliklerle sürdü

7

Antalyaspor, Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarına devam etti

8

Kepez'de sağanak sonrası bozulan yollar onarıldı

9

CHP Genel Başkanı Özel, Hatay ziyaretinde konuştu:

10

Kahramanmaraş'ta "Asrın Felaketinde Gazetecilik Paneli" düzenlendi