Boğazı kesik halde bulunan köpeği vatandaşlar kurtardı

Boğazı kesik halde bulunan köpeği vatandaşlar kurtardı

Boğazı kesik halde bulunan köpeği vatandaşlar kurtardı

Gaziantep’te bir mesire alanında boğazı ve boynu kesilmiş halde bulunan sokak köpeği vatandaşların dikkatiyle kurtarıldı.
Olay, Nizip ilçesine bağlı Karpuzatan mesire alanında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, akşam saatlerinde mesire alanına giden Belediye Meclis Üyesi Veli Aydemir, yanına yaklaşan köpeğin yaralı olduğunu görünce müdahale etti. Kesinin olduğu bölgeye tampon uygulayan Aydemir, sonra veteriner olan arkadaşı Hüseyin Nezir Alkurt’u arayarak yardım istedi. Boğazının ve boynunun kesildiği anlaşılan köpek yapılan müdahale ile hayata tutundu.
Karşı karşıya kaldığı olaydan dolayı üzüntülü olduğunu belirten Aydemir, hayvana zarar veren kişi ve kişilerin bir an önce bulunup cezalandırılmasını istedi.


Yurt Dünya 12.09.2021 23:23:56 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da ramazan ayında görev yapacak davulcular seçildi

2

Hatay'da dereye düşen oğlağı çıkarırken mahsur kalan kişi kurtarıldı

3

Alanyaspor, Başakşehir maçının hazırlıklarına başladı

4

Türk Telekom 5G hazırlıklarını "Herkes İçin 5G" mottosuyla sürdürüyor

5

Erdemli ilçesinde zabıta ekipleri gıda ürünü satan işletmeleri denetledi

6

Adana'da "Türkiye'nin Sıra Dışı Lezzetleri" etkinliği düzenlendi

7

Atakaş Hatayspor-Alagöz Holding Iğdır FK maçının ardından

8

Silifke'de lise öğrencilerine "siber dolandırıcılık" eğitimi verildi

9

Futbol: Trendyol 1. Lig

10

Kahramanmaraş'ta yükümlüler camilerde temizlik yaptı