Bölge Müdürü Dingil, ”Akıl ve güç birliği, başarının vazgeçilmez temel taşlarındandır”

Bölge Müdürü Dingil, ”Akıl ve güç birliği, başarının vazgeçilmez temel taşlarındandır”

Bölge Müdürü Dingil, ”Akıl ve güç birliği, başarının vazgeçilmez temel taşlarındandır”

Gediz Orman İşletme Müdürlüğü’nde düzenlenen tanışma toplantısına katılan Kütahya Orman Bölge Müdürü Erdal Dingil, akıl ve güç birliği yapmanın başarının vazgeçilmez temel taşlarından biri olduğunu dile getirdi.
Gediz Orman İşletme Müdürlüğü toplantı salonunda Gediz Orman İşletme Müdürü İzzet Akgün ve Orman İşletme Şefleri ile bir araya gelen Bölge Müdürü Erdal Dingil, görev yerleri ve yürüttükleri çalışmalar hakkında tüm Şeflerden bilgiler aldı.
Ormanları korumak ve yarınlara en sağlıklı şekilde taşımak gibi önemli bir görevi üstlendiklerini belirten Bölge Müdürü Erdal Dingil, işlerin başarı ile sonuçlanması için planlı ve severek işin yapılması gerektiğinin altını çizdi ve ekip ruhunun önemine değindi. Çalışma prensipleri hakkında da genel bilgiler veren Bölge Müdürü Erdal Dingil, akıl ve güç birliği yapmanın başarının vazgeçilmez temel taşlarından biri olduğunu dile getirdi ve İşletme Şeflerinin isteklerini dinleyerek, fikir alışverişinde bulundu.


Güncel 29.12.2022 13:34:00 0

İlginizi Çekebilir

1

ÇİMSA ÇBK Mersin destekçileri, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi finalini dev ekrandan izledi

2

Adana'da çıkan silahlı kavgada 1 kişi ağır yaralandı

3

Gaziantep FK-Hatayspor maçının ardından

4

Hatay'da "Rafadan Tayfa" müzikali sahnelendi

5

Hatay Büyükşehir Belediyesinin Mehteran Takımı Belen'de gösteri sundu

6

Antalya Devlet Opera ve Balesi "Don Kişot" balesinin prömiyerini sahneledi

7

Burdur'da İsrail'in Gazze'ye saldırıları protesto edildi

8

Isparta'da ağaca çarpan otomobildeki 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

9

Antalya’da, 37. Ulusal Nükleer Tıp Kongresi yapıldı

10

GÜNCELLEME - Isparta'da ağaca çarpan otomobildeki 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı