Bolu Fen Lisesi tadilat çalışmaları durduruldu

Bolu Fen Lisesi tadilat çalışmaları durduruldu

Bolu Fen Lisesi tadilat çalışmaları durduruldu

Bolu Fen Lisesi tadilat, yenileme çalışmaları, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Bakanlığı, Ankara Rehberlik ve Teftiş Grup Başkanlığı’nın kararı ile durduruldu.
Borazanlar Mahallesi Güvercin Sokak’ta bulunan Bolu Fen Lisesi’nde Haziran 2022 tarihinden itibaren devam eden tadilat ve yenileme işi, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Bakanlığı Ankara Rehberlik ve Teftiş Grup Başkanlığı’nın 15.11.2022 tarihli kararı ile durdurularak mühürlendi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı durdurma kararını inşaat alalına asılan duyuruyla bildirdi. Asılan notta, "Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Bakanlığı Ankara Rehberlik ve Teftiş Grup Başkanlığı’nın 15.11.2022 tarihli durdurma kararı ile bu inşaat işi mühürlenmiştir. İnşaat alanına girmek tehlikeli ve yasaktır’’ ifadelerine yer verildi.


Güncel 18.11.2022 14:53:58 0

İlginizi Çekebilir

1

"Narenciye Mevsimi" sergisi, Mersin'de sanatseverlerle buluştu

2

Hatay'da evde çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi

3

Mersin'de iki katlı ev yangında kullanılamaz hale geldi

4

Mersin'de kardan kapanan yolları açma çalışmaları sürüyor

5

Mersin'de cipin cami duvarına çarpması kamerada

6

CHP Grup Başkanvekili Başarır, Adana'da konuştu:

7

AK Parti heyeti su taşkınlarından etkilenen Kumluca'daki çiftçileri ziyaret etti

8

Türkiye Havalı Silahlar 16-18 yaş altı milli takımı Mersin'de kampa girdi

9

Mersin'de yolu kapanan mahalledeki hasta ekiplerin çalışmasıyla hastaneye ulaştırıldı

10

"Parçalanmış Ailelerin Öyküsü-85 Yıl Sonra Girit'te Buluşma" belgeseli Mersin'de izleyiciyle buluştu