Bolu’da 152 tesiste işbaşı eğitim kursu verilecek

Bolu’da 152 tesiste işbaşı eğitim kursu verilecek

Bolu’da 152 tesiste işbaşı eğitim kursu verilecek

Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdürlüğünce, Bolu’da bulunan bir oteldeki 70 personele hizmet içi eğitim verildi. Bolu İl Kültür ve Turizm İl Müdürü Hakan Doğanay, "Bolu’daki 152 tesisimizde de bu eğitimleri vererek, ehliyetli personellerin iş başında olmasının bilinci için çalışacağız" dedi.
Bolu’da bulunan bir otelde, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğünün, personel eksikliği tespiti üzerine, yiyecek - içecek servisi, ön büro, kat hizmetleri departmanları ile çeşitli alanlarda görev yapan yöneticilerden toplam 70 personele işbaşı eğitim kursları verildi. Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen programda, eğitimlere katılanlara Bolu İl Kültür ve Turizm İl Müdürü Hakan Doğanay sertifika verdi.
İl Kültür ve Turizm İl Müdürü Hakan Doğanay, "Eğitimlere sektörden gelecek talepler istikametinde önümüzdeki aylarda devam edilecektir. Bolu’daki 152 tesisimizde de bu eğitimleri vererek ehliyetli personellerin iş başında olmasının bilinci için çalışacağız" dedi.


Yurt Dünya 25.04.2023 17:29:55 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da bayram öncesi şehit mezarlarının bakım ve onarımı yapılıyor

2

Antalya'da "Kadın Muhtarlarla Eşitlikçi Uygulamalar" paneli düzenlendi

3

Budget'tan bayram tatili için güvenli araç kiralama önerileri

4

Artistik Cimnastik Dünya Kupası'nın Antalya ayağı başladı

5

Kahramanmaraş'ta yaralı bulunan karaca yavrusu tedavi altına alındı

6

Hatay'da uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan zanlı tutuklandı

7

Kahramanmaraş'ta beton mikseri ile çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

8

Hatay'da devlet korumasındaki çocuklar şehitliği ziyaret etti

9

Uluslararası Antalya Bisiklet Turu'nun ilk gün etabında birinciliği Shnyrko kazandı

10

Antalya'da İstiklal Marşı'nın kabulünün yıldönümü kutlandı