Bolu’da 200 yaya geçidi boyanacak

Bolu’da 200 yaya geçidi boyanacak

Bolu’da 200 yaya geçidi boyanacak

Bolu Belediyesi tarafından trafik ve yaya güvenliği için hayati önem taşıyan yol çizgileri ve yaya geçitleri yenileniyor. Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Gülener, "İlk etapta 600 kilometrelik bir yol ağında çalışma yapacağız. Ortalama 200 yaya geçidini de revize edeceğiz" dedi.
Bolu Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, havaların ısınmasıyla birlikte yol çizgisi ve yaya geçidi boyama çalışmalarını hızlandırdı. Destek Hizmetleri Trafik Birimine bağlı ekipler, Bolu şehir merkezi sınırları içinde yer alan 600 kilometre uzunluğundaki ulaşım ağının yol çizgilerini ve yaya geçitlerini yenilemek için yoğun çalışma yürütüyor.

"Trafiğin az olduğu saatlerde hızlı davranacağız"
Kalıcı Konutlar mevkiindeki çalışmaları yerinde inceleyen Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Gülener, planlı çalışmalara ilişkin bilgiler verdi. Gülener, "Bolu’da havaların ısınmasıyla birlikte trafik ve yaya güvenliği için çok önemli olan yol çizgisi ve yaya geçidi çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. İlk etapta 600 kilometrelik bir yol ağında çalışma yapacağız. Ortalama 200 yaya geçidini de revize edeceğiz. Şehrimizdeki 2 bin 400 sokağımıza girmeyi planlıyoruz. Bu çalışmalarda sadece yol çizgisi ve yaya geçidi değil, ‘Bolu’yu Seviyorum’ ve ‘Önce Yaya’ şablonlarını da kullanacağız. Mümkün olduğu kadar trafiğin az olduğu saatlerde hızlı davranacağız. Ben şimdiden vereceğimiz rahatsızlıktan dolayı tüm vatandaşlarımızdan özür diliyor, anlayışları için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.


25.04.2023 17:29:56 0
Anahtar Kelimeler: bolu’da 200 yaya geçidi boyanacak

İlginizi Çekebilir

1

Beyin ve sinir cerrahları Gaziantep'teki toplantıda bir araya geldi

2

Konyaaltı ilçesinde spor kursları başladı

3

GÜNCELLEME - Seyhan Baraj Gölü kıyısındaki kaçak yapıların yıkımına başlandı

4

Isparta’da bir lisede çevre duyarlılığı sosyal deneyi yapıldı

5

Getmobil Seri A yatırım turunda 22 milyon dolar yatırım aldı

6

AKM'de "Erişilebilir Tiyatro" yeni sezonda da devam ediyor

7

Sahte TOKİ siteleriyle 23 milyon TL vurgun: 19 şüpheli yakalandı

8

Alanya Belediyespor'da hedef CEV Kupası'nda tur atlamak

9

Kahramanmaraş'ın Germanicia mozaikleri kadınların emeğiyle yeniden hayat buluyor

10

Devlet desteğiyle besiciliğe başlayan veteriner, babasının emanetine de sahip çıkıyor