Bombalı saldırı sonrası beton saksılar İstiklal Caddesi’nden kaldırılıyor

Bombalı saldırı sonrası beton saksılar İstiklal Caddesi’nden kaldırılıyor

Bombalı saldırı sonrası beton saksılar İstiklal Caddesi’nden kaldırılıyor

Taksim İstiklal Caddesi’nde 6 kişinin yaşamını yitirdiği bombalı saldırı sonrası güvenlik gerekçesiyle beton saksılar ve ağaçlar kaldırılmaya başlandı.
İstiklal Caddesi’nde 6 kişinin yaşamını yitirdiği bombalı saldırı sonrası güvenlik gerekçesiyle beton saksılar ve ağaçlar kaldırılmaya başlandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri İstiklal Caddesi’nde yer alan beton saksılardaki ağaçları ve bitkileri kaldırmak için çalışma başlattı. Ekipler saksılardaki bitkileri ve ağaçları sökerek kamyona koydu. Ekiplerin daha sonra beton saksıları kaldırmak için çalışma yapacağı öğrenildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden alınan bilgiye göre beton saksılardan sökülen ağaç ve bitkiler park ve bahçelere ekilecek.
Öte yandan çalışmaların sabaha kadar süreceği öğrenilirken, çalışmalar nedeniyle İstiklal Caddesi’nin saat 22.00 itibarıyla yaya trafiğine kapatılacağı bildirildi.


Yurt Dünya 14.11.2022 21:52:49 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de 100 çiftçiye 1.500 plastik kasa desteği sağlandı

2

Antalya'da meslek tanıtım etkinliği düzenlendi

3

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Burdur Gölü Eylem Planını açıkladı:

4

TEB "Kaza veya Hastalık Sonucu Hastane Gündelik Teminatı"nı sunmaya başladı

5

Novartis Türkiye gençlere yönelik Seninle Olur Programı'nı başlattı

6

Yanlış ilaç ve alternatif yöntemler migreni kronikleştiriyor

7

Hatay'da deprem kaynaklı personel açığı Kariyer ve İstihdam Merkezi sayesinde azaltılıyor

8

Turizm tesislerinde haşereyle mücadelede "Sağlık Bakanlığı onaylı ürün kullanılmalı" uyarısı

9

Samandağ ilçesinde polis ekiplerinin bulduğu yaralı köpek barınağa götürüldü

10

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Prof. Dr. Mete Tunçay'ı anma etkinliği gerçekleştirildi