Bonds & Loans’dan ING’ye 2 ödül

Bonds & Loans’dan ING’ye 2 ödül

Bonds & Loans’dan ING’ye 2 ödül

ING’nin yer aldığı iki finansman işlemi, Türk sermaye piyasaları ve finans sektörünün saygın organizasyonlarından ‘Bonds & Loans Türkiye Ödülleri 2021’ kapsamında iki ödüle layık görüldü.

Finansman alanında uluslararası uzmanlık ve deneyime sahip ING’nin yer aldığı iki finansman işlemi, GFC Media Group tarafından düzenlenen, Türk sermaye piyasaları ve finans sektörünün saygın organizasyonlarından ‘Bonds & Loans Türkiye Ödülleri 2021’ kapsamında iki ödüle layık görüldü. ING’nin kreditör olarak yer aldığı sürdürülebilirlikle bağlantılı Denizbank DPR (Diversified Payments Right) Seküritizasyon İşlemi ‘Yılın Yapılandırılmış Finansman İşlemi’ ödülünü alırken, ING’nin ortak lider düzenleyici bankalardan biri olarak destek verdiği İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Tahvil İhracı ise ‘Yılın En İyi Kurumsal İşlemi’ olarak seçildi.

“Uluslararası deneyimimizi ülkemize aktarmaya devam edeceğiz”
Bankalarının finansman alanında dünya çapındaki yetkinliğini vurgulayan ING Türkiye Kurumsal Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ayşegül Akay, “Uluslararası piyasalardan sağlanan ve özellikle uzun vadeli finansmanların ülke ekonomisinin gelişimi açısından önemli olduğuna inanıyoruz, bu kapsamda banka olarak uluslararası uzmanlık ve deneyimimiz ile Türkiye’de farklı birçok finansman işleminde aktif olarak yer almaktan ve Türkiye’deki kurumları desteklemekten mutluyuz. Kreditör ve ortak lider düzenleyici olarak destek verdiğimiz iki işlemin de sektörde oldukça saygı duyulan Bonds & Loans Türkiye Ödülleri 2021 kapsamında ödüllendirilmesinden dolayı ayrıca gurur duyuyoruz. Banka olarak, Türkiye’nin büyümesine ve kalkınmasına katkıda bulunmaya ve uluslararası deneyimimizi ülkemize aktarmaya devam edeceğiz” dedi.


Güncel 8.12.2021 11:52:06 0
Anahtar Kelimeler: bonds & loans’dan ıng’ye 2 ödül

İlginizi Çekebilir

1

AKM'de "Erişilebilir Tiyatro" yeni sezonda da devam ediyor

2

Sahte TOKİ siteleriyle 23 milyon TL vurgun: 19 şüpheli yakalandı

3

Alanya Belediyespor'da hedef CEV Kupası'nda tur atlamak

4

Kahramanmaraş'ın Germanicia mozaikleri kadınların emeğiyle yeniden hayat buluyor

5

Devlet desteğiyle besiciliğe başlayan veteriner, babasının emanetine de sahip çıkıyor

6

Daikin'den "360 Derece Ev Konforu Yaklaşımı"

7

Watsons Türkiye 20. yılını etkinliklerle kutladı

8

ÜNLÜ Portföy'de üst düzey atama

9

Seyhan Baraj Gölü kıyısındaki kaçak yapıların tahliyesi sırasında gerginlik yaşandı

10

Mersin'de ilkokul öğretmenin eşinin adına yaptırdığı kütüphane açıldı