Bornova’da sel suları bir otomobili böyle sürükledi

Bornova’da sel suları bir otomobili böyle sürükledi

Bornova’da sel suları bir otomobili böyle sürükledi

İzmir Bornova ilçesinde etkili olan sağanak yağış kentin bazı noktalarında su birikintisi oluştururken, Bornova ilçesinde geçtiğimiz aylarda su baskının olduğu noktada yine aynı görüntüler meydana getirdi. Oluşan su birikintisi park halindeki aracı sürüklerken o anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

İzmir’in bazı ilçelerinde etkili olan sağanak yağış sebebiyle yer yer su birikintileri meydana geldi. Kentin farklı ilçelerinde cadde ve sokaklar, kısa sürede etkili olan sağanak ile göle döndü. Bornova ilçesinde kanalizasyonlarda taşma meydana geldi, iş yerlerini su bastı. Belediye ekipleri, suların tahliyesi için çalışma başlattı.

Yine benzer görüntüler
Geçtiğimiz Ağustos ayında sağanak yağışın etkisiyle su birikintilerinin olduğu Bornova Pınarbaşı’nda yine iş yerlerini su bastı. Dakikalar içerisinde iş yerlerinin içi suyla dolan esnaf, suyu tahliye etmekle uğraşırken, sokakta park halindeki bir otomobil de sürüklenerek öndeki bir araca çarptı. Otomobilin sürüklendiği ve iş yerlerinin suyla dolduğu anlar, iş yerlerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Vatandaşlar tepki gösterdi
Öte yandan aynı mahalle ve aynı sokakta yaklaşık 3 ay arayla benzer görüntülerin meydana gelmesine vatandaşlar tepki gösterdi. Biriken yağmur sularının sürüklediği aracın sahibi İbrahim İlhan, "Buranın alt yapısının acilen düzeltilmesi lazım. Araç yağmur sularının etkisiyle sürüklenmiş. El freni de çekili halde olmasına rağmen sürüklenerek öndeki araca vuruyor. Geçen yağmurda da böyle olmuştu; yine iş yerlerini su bastı. Buraya yetkililerin acilen çözüm bulması gerekiyor" açıklamasında bulundu. Çalıştığı berber dükkanında suları tahliye eden Hüseyin Sütcü ise, "Rezillikten başka bir şey değil. Her yağmurda bu rezilliği çekiyoruz. Rögarların temizlenmesi gerekiyor. Burası Pınar Caddesi ve her yağmurda esnaf olarak bu derdi çekiyoruz" açıklamasında bulundu.


Yurt Dünya 21.11.2022 16:58:59 0

İlginizi Çekebilir

1

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

2

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerden etkilenen Hatay, 2027'de tamamen yenilenmiş altyapıya kavuşacak

3

IC İçtaş İnşaat King Khalid Uluslararası Havalimanı terminallerinin yapımını tamamladı

4

Hatay'da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

5

Beyaz örtü içinde Salda Gölü manzaralı kayak keyfi

6

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Deprem, vefat, tedavi zorluklarını sporla aştı, milli takımla gururlandı

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde 14 sporcusunu kaybeden İstiklalspor, sahadaki başarısıyla kente umut oluyor

8

Kolon kanserinde düzenli tarama erken tanı için belirleyici rol oynuyor

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede aşçı, kendisini hayata bağlayan AFAD arama kurtarma ekibiyle buluştu

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Kahramanmaraş'ın yeniden inşasında depremzede mimar ve mühendisler de yer aldı