Borussia Dortmund fırsat tepti

Borussia Dortmund fırsat tepti

Borussia Dortmund fırsat tepti

Borussia Dortmund, Bundesliga’nın 28. haftasında Stuttgart deplasmanında 3-3 berabere kalarak lider olma fırsatını değerlendiremedi.
Almanya Bundesliga’nın 28. hafta mücadelesinde Borussia Dortmund ile Stuttgart, Mercedes-Benz Arena’da karşı karşıya geldi. Dortmund, mücadelenin 26. dakikasında Sebastien Haller’in golüyle 1-0 öne geçti. Donyell Malen ile 33. dakikada bir kez daha öne geçen konuk ekip skoru 2-0 yaptı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. Ev sahibi karşılaşmanın 77. dakikasında Tanguy Coulibaly’nin golüyle farkı 1’e indirdi. 84. dakikada Josha Vagnoman ile Stuttgart skoru 2-2’ye getirdi. 90+2. dakikada Giovanni Reyna’nın topu filelere göndermesiyle Dortmund bir kez daha öne geçti. Ev sahibi, Silla Mvumpa ile maçın 90+7. dakikasında beraberliği yakaladı ve maç 3-3 sona erdi.
Borussia Dortmund bu sonuçla puanın 57’ye yükselterek liderlik fırsatını kaçırdı. Stuttgart ise 24 puanda 16. sırada yer aldı.


Spor 15.04.2023 19:35:16 0
Anahtar Kelimeler: borussia dortmund fırsat tepti

İlginizi Çekebilir

1

15.Uluslararası Alanya Yeni Yıl Pazarı sona erdi

2

Osmaniye'de otomobille hafif ticari araç çarpıştı, 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

3

61. Ulusal Nöroloji Kongresi, Antalya'da başladı

4

Osmaniyeli genç avukatlar kaza kurbanı: 3 ölü, 2 yaralı

5

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

6

Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Yaşar şehadetinin 1. yılında Adana'da anıldı

7

7. Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu

8

Bölgesel Amatör Lig

9

Serik'te 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

10

Hatay’da milli sporcu, yamaç paraşütüyle süzüldüğü gökyüzünden sırt paraşütüyle indi