Botanik Vadisinde Susam Ve Çörek Otu toprakla buluştu

Botanik Vadisinde Susam Ve Çörek Otu toprakla buluştu

Botanik Vadisinde Susam Ve Çörek Otu toprakla buluştu

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Botanik Vadisi’nde bir dizi ziyaretlerin ardından toprakla buluşturulacak ‘Susam ve Çörek Otunu’ toprakla buluşturdu.
Botanik Vadisi her geçen gün yeşillendiğini, dikilen aromatik ve tıbbi bitkilerin çiçekleriyle renklendiğini ifade eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Sakarya’mızı geliştirip geleceğe hazırlamak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Açıklamalarına devam eden Başkan Ekrem Yüce, “Botanik Vadimizdeki ekim işlemleri son aşamasına geldi. Bu yıl vadimizde ciddi anlamda ıhlamurdan susama kadar birçok çeşit bitkimizi toprak ile buluşturmanın gururunu yaşıyoruz. İnşallah yakın bir zamanda da ısırgan ile şeker otu bitkimizi toprakla buluşturacağız. 2021 yılı içerisinde ki bütün ekim işlemlerimiz ısırgan ve şeker otundan sonra tamamlanmış olacak. Bu ekim işlemlerimizin inşallah hayırlı bir sonuç vermesini, buradan hayırlı kazançlar elde edilmesini ve de ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.


Güncel 9.06.2021 18:13:18 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi'nde depremde hayatını kaybedenler anıldı

2

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Hatay'da temaslarda bulundu

3

Antalya'da "İl Asayiş ve Güvenlik Bilgilendirme Toplantısı" yapıldı

4

Mersin'de cipin ambulansa çarpması sonucu 5 kişinin yaralandığı kaza kamerada

5

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Adana'da konuştu:

6

Kozan'da 6 Şubat'taki depremlerde hayatını kaybedenler anıldı

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremin 133. saatinde kendilerini hayata bağlayan gönüllü ile buluştular

8

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Kahramanmaraş'ta depremlerde hasar gören tescilli kültür varlıklarının restorasyonu sürüyor

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Adana'da enkaz altında kalanların ardından Hataylı afetzedelerin yardımına koştular

10

Antalyaspor'da hedef Fatih Karagümrük'ü yenerek ligdeki çıkışını sürdürmek