Boyabat’ta depremzedeler için desteğin sürdürülmesi çağrısı

Boyabat’ta depremzedeler için desteğin sürdürülmesi çağrısı

Boyabat’ta depremzedeler için desteğin sürdürülmesi çağrısı

Boyabat Kaymakamlığı tarafından, afet bölgesine gönderilmek üzere yapılan desteklerin sürdürülmesi çağrısı yapıldı. Öncelikli olarak hazır gıda ve plastik tabak ürünleri yardımları bekleniyor.
Sinop’a bağlı Boyabat Kaymakamlığı tarafından, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketi sonrasında bölgedeki afetzedeler için ilçe halkına destek çağrısında bulundu. Öncelikli olarak hazır gıda ve plastik tabak yardımı yapılması gerektiği belirtildi.
Boyabat Kaymakamlığı tarafından, “Kıymetli Boyabat halkı, bugüne kadar insanüstü bir çaba ile yapmış olduğunuz yardımlar sonrasında deprem bölgesinden Boyabatlılara karşı müthiş bir minnet duygusu gelişmiştir. Bölgedeki kardeşlerimiz sizlere selam ve dualarını göndermiştir. Ancak deprem bölgesinde günde 3 öğün aş kaynatıldığı için kardeşlerimizin hazır gıda, konserve, pirinç, nohut, mercimek, fasulye, çay, şeker, tuz, plastik çatal, kaşık, tabak ve bardak gibi malzemelere ihtiyacı vardır. Abat şehir Boyabat üzerine ne düşüyorsa bir kez daha yapıp, depremzede kardeşlerini yalnız bırakmayacaktır” denildi.
İlçe halkının, 15 Temmuz Kültür Merkezi’ndeki yardım toplama alanına öncelikli olarak hazır gıda ve plastik tabak olmak üzere belirtilen gıda ürünleri desteklerinin sürdürülmesi gerektiği belirtildi.


Güncel 20.02.2023 17:20:16 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana Ticaret Odası Başkanı Bayram, şalgamın AB'den coğrafi işaret tescili almasını değerlendirdi:

2

Isparta'da Down sendromlu Elif atletizmde çifte başarı elde etti

3

Yeditepe Üniversitesinden "Made in EU" değerlendirmesi

4

Huawei KOBİ'ler için yapay zeka odaklı eKit çözüm ailesini yeniledi

5

QM Awards'ta başarılı turizmciler ödüllendirilecek

6

Antalya'da kışın karaya çekilen tur tekneleri yeni sezona hazırlanıyor

7

Araç çarptıktan sonra ölüme terk edilen "Tofi" platinle yürümeye başladı

8

Üniversiteliler görme engelli çocuklar için Braille alfabesiyle dergi hazırladı

9

Kahramanmaraş'ta kursiyer kadınlar hem öğreniyor hem aile bütçesine katkı sağlıyor

10

Antalya'da sürdürülebilir su politikaları ve suyun geleceği konuşuldu