Böyle destek görülmedi

Böyle destek görülmedi

Böyle destek görülmedi

Bursa’nın İznik ilçesinde yaşayan bir vatandaş, 4 katlı evini Azerbaycan bayrağının renklerine boyadı. Evin önünde birçok insan fotoğraf çekinirken, bazıları ise duygularını gizleyemiyor.
Bursa’nın İznik ilçesinde yaşayan Nusret Aktaş, Azerbaycan-Ermenistan savaşına dikkat çekmek için İznik sahil yolunda bulunan 4 katlı evini Azerbaycan bayrağının renklerine boyadı. Azerbaycan vatandaşı Nergiz Aktaş ile evli olan Nusret Aktaş’ın bu davranışı ilçe halkı ve turist olarak İznik’e gelen vatandaşlar tarafından takdir topladı. Birçok kişi evin önünde hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmiyor.
Konuyla ilgili konuşan apartman sahibi Nusret Aktaş, "Evimizi mantolama yaptırırken Azerbaycan-Ermenistan arasındaki savaş başladı. Eşimle düşündük ve Azerbaycan’a desteğimizi apartmanımıza boyadığımız bayrağımızla gösterdik. Azerbaycan’ın acısı bizim acımızdır. Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz" dedi.


Güncel 18.09.2022 10:05:33 0
Anahtar Kelimeler: böyle destek görülmedi

İlginizi Çekebilir

1

Garanti BBVA BonusFlaş'ı yeniledi

2

Burdur'da kazada hayatını kaybeden genç son yolculuğuna uğurlandı

3

Ford Otosan Yeniköy Fabrikası ile "Global Lighthouse Network" ağına katıldı

4

Adana'da iki katlı binada çıkan yangında bir kişi yaralandı

5

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı

6

Anamur'da öğrenciler tarafından hazırlanan resim sergisinin açılışı yapıldı

7

Atakaş Hatayspor-Özbelsan Sivasspor maçının ardından

8

Isparta'da trafik kazasında yaralanan kişinin kopan bacağı yerine dikildi

9

Adana'da 50 fidan toprakla buluşturuldu

10

Hatayspor evinde maglup:1-2