Böyle destek görülmedi

Böyle destek görülmedi

Böyle destek görülmedi

Bursa’nın İznik ilçesinde yaşayan bir vatandaş, 4 katlı evini Azerbaycan bayrağının renklerine boyadı. Evin önünde birçok insan fotoğraf çekinirken, bazıları ise duygularını gizleyemiyor.
Bursa’nın İznik ilçesinde yaşayan Nusret Aktaş, Azerbaycan-Ermenistan savaşına dikkat çekmek için İznik sahil yolunda bulunan 4 katlı evini Azerbaycan bayrağının renklerine boyadı. Azerbaycan vatandaşı Nergiz Aktaş ile evli olan Nusret Aktaş’ın bu davranışı ilçe halkı ve turist olarak İznik’e gelen vatandaşlar tarafından takdir topladı. Birçok kişi evin önünde hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmiyor.
Konuyla ilgili konuşan apartman sahibi Nusret Aktaş, "Evimizi mantolama yaptırırken Azerbaycan-Ermenistan arasındaki savaş başladı. Eşimle düşündük ve Azerbaycan’a desteğimizi apartmanımıza boyadığımız bayrağımızla gösterdik. Azerbaycan’ın acısı bizim acımızdır. Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz" dedi.


Güncel 18.09.2022 10:05:33 0
Anahtar Kelimeler: böyle destek görülmedi

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de adalet öğrencileri klavye hızında yarıştı

2

Rönesans Holding'in "Sürdürülebilir Geleceği Tasarla" yarışması sonuçlandı

3

Sahte alkol gözde geri dönülmez hasarlara yol açabiliyor

4

Peugeot 7. Mardin Bienali'nin ana sponsorluğunu üstlenecek

5

Beyin ve sinir cerrahları Gaziantep'teki toplantıda bir araya geldi

6

Konyaaltı ilçesinde spor kursları başladı

7

GÜNCELLEME - Seyhan Baraj Gölü kıyısındaki kaçak yapıların yıkımına başlandı

8

Isparta’da bir lisede çevre duyarlılığı sosyal deneyi yapıldı

9

Getmobil Seri A yatırım turunda 22 milyon dolar yatırım aldı

10

AKM'de "Erişilebilir Tiyatro" yeni sezonda da devam ediyor