Bozcaada’ya yarınki bazı feribot seferleri iptal edildi

Bozcaada’ya yarınki bazı feribot seferleri iptal edildi

Bozcaada’ya yarınki bazı feribot seferleri iptal edildi

Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki Bozcaada ilçesine yarın yapılması planlanan bazı feribot seferleri, olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.
Çanakkale Boğazı ile adalar hattında ulaşımı sağlayan GESTAŞ Deniz Ulaşım A.Ş’den yapılan açıklamada, Bozcaada ilçesine yarın yapılması planlanan bazı feribot seferlerinin olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildiği duyuruldu.
Buna göre, Bozcaada’dan Geyikli’ye saat 07.00’de, Geyikli’den Bozcaada’ya ise saat 08.00’de sefer yapılacak. Bozcaada’dan Geyikli’ye saat 10.00 ve 14.00, Geyikli’den Bozcaada’ya saat 11.00 ve 15.00 seferleri ise fırtına nedeniyle iptal edildi. Bozcaada’dan saat 18.00, Geyikli’den ise saat 19.00 seferlerinin durumunun ise gün içerisinde netlik kazanacağı belirtildi.


Güncel 12.03.2023 16:48:08 0

İlginizi Çekebilir

1

Arçelik'te üst düzey atamalar

2

Adana'da tartıştığı karısını öldüren zanlı tutuklandı

3

Mersin'de Özgecan Aslan anısına "Kadının Sözü" konseri düzenlendi

4

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Osmaniye'de gençlerle bir araya geldi:

5

Adana'da helikopter destekli "huzur ve güven" uygulaması yapıldı

6

AK Parti Grup Başkanvekili Zengin, Burdur'da iftar programında konuştu:

7

Sakaryaspor-Adana Demirspor maçının ardından

8

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Isparta'da ziyaretlerde bulundu

9

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Osmaniye'de temaslarda bulundu

10

Futbol: Trendyol 1. Lig