BOZDOĞAN'DAN ZORKUN YAYLASI  SAKİNLERİNE MÜJDE VAR

BOZDOĞAN

MHP Osmaniye il Genel Meclisi üyesi Enver Bozdoğan, kış mevsimi nedeniyle bozulan ve çukurlar oluşan Osmaniye -Zorkun Yaylası yolunun yapımı konusunu bu Perşembe günü yapacakları toplantıda gündeme taşıyacağını söyledi.

Zorkun'a ve çevre yaylalara giden araç sürücülerinin çukura düşmemek için adeta sek sek oynayarak strese girdiği yol konusundaki şikayetini ilettiğimiz Osmaniye il Genel Meclisi üyesi Enver Bozdoğan, bu sorununun acilen çözümü için Perşembe günkü toplantıda dile getireceğini bildirdi.

Allah'tan büyük bir aksilik olmadığı takdirde Zorkun Yolunun bozuk kısımlarının yama çalışmalarının tamamlanacağını belirten Enver Bozdoğan, bu vesile ile tüm Osmaniyelilerin de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını akşam idrak edeceğimiz bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesini de hayırlara vesile olması dileğiyle kutladığını ifade etti. 

 



Osmaniye 19.05.2020 13:02:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da Atabey OSB yatırımcıları bekliyor

2

Mersin'de hasta taşıyan ambulansla cipin karıştığı kazada 3'ü sağlık çalışanı 5 kişi yaralandı

3

Hatayspor, Taylan Özgün'ü transfer etti

4

Adana'da şehit polis memuru Mustafa Akgül'ün ailesine ev hediye edildi

5

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesinden 225 öğrenciye uygulamalı eğitim

6

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, Antalya'da TGSP'nin eğitim programında konuştu:

7

Burdur'da otomobille çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı

8

Antalya'da düzenlenen "TGSP Gençlik Liderliği Eğitim Programı" etkinliklerle sürdü

9

Antalyaspor, Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarına devam etti

10

Kepez'de sağanak sonrası bozulan yollar onarıldı