Brezilya’da pedofil olduğu iddia edilen şahsın evinde 3.5 milyon dolarlık Nazi eşyaları bulundu

Brezilya’da pedofil olduğu iddia edilen şahsın evinde 3.5 milyon dolarlık Nazi eşyaları bulundu

Brezilya’da pedofil olduğu iddia edilen şahsın evinde 3.5 milyon dolarlık Nazi eşyaları bulundu

Brezilya’da polis, bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen 58 yaşındaki şahsın evinde Nazi dönemine ait çok sayıda eşya, kıyafet ve silah buldu.
Brezilya’nın Rio de Janeiro kentinde Alyson Proença Doyle Linhares adlı 58 yaşındaki şahıs, 12 yaşındaki bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla gözaltına alındı. Şüphelinin evinde arama yapan Rio de Janeiro polisi, evde Nazi dönemine ait binden fazla eşya bulunduğunu ve eşyaların yaklaşık olarak 3.5 milyon dolar değerinde olduğunu bildirdi. Yaşadığı apartmandaki bazı çocukları taciz etmekle de suçlanan zanlının evinde ele geçirilen eşyaların arasında Nazilere ait üniformalar, bayraklar, amblemler ve Adolf Hitler’in fotoğraflarının yanı sıra 9 adet silah ve çok sayıda mühimmat olduğu ifade edildi.
Olayla ilgili soruşturmayı yürüten dedektif Luis Armond yaptığı açıklamada, zanlının bilgisayarında farklı çocuklara ait fotoğrafların da bulunduğunu belirterek, yasadışı silah bulundurmak, ırkçılık ve pedofili ile suçlandığını aktardı. Dedektif Armond zanlı için, “Zeki bir adam ve kendini iyi ifade ediyor ancak homofobik ve pedofil. Soykırımı inkar ediyor, aynı zamanda eşcinselleri avladığını söylüyor. Ben doktor değilim ama bence bu adam akıl sağlığı yerinde olmayan bir psikopat” ifadelerini kullandı.
Dedektif Armond, zanlının evinde bulunan koleksiyonu için müze bulacaklarını da belirterek, eşyaların nereden alındığının polis tarafından araştırılacağını kaydetti. Varlıklı bir aileden geldiği belirlenen zanlının söz konusu eşyaları mirasıyla satın aldığını düşündüğünü ifade eden dedektif, eşyalar arasındaki yüksek rütbeli bir Nazi üniformasının değerinin yaklaşık 250 bin euro olduğunu söyledi.


Yurt Dünya 7.10.2021 17:00:53 0

İlginizi Çekebilir

1

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Kütüphaneye dönüştürdüğü kulübenin ardından köy evinde de çocukları kitap okumaya teşvik ediyor

2

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede Ensar Taşhan ve ailesi, kendilerini hayata bağlayan Kızılay ekibiyle buluştu

3

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerden etkilenen Hatay'da 3 yılda 100 bin yeni konuta doğal gaz verildi

4

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği'nden TARSİM'e ziyaret

5

Mersin'deki kazada ikiz kızlarından biri ölen, diğeri yaralanan ailenin evinde yas hakim

6

Antalya'da "İlk Yardım Eğitimi" düzenlendi

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Türkiye'nin ilk "kırsal uydu kenti" depremzedeleri güvenli konutlarla buluşturdu

8

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde kaybettiği babasının izinden giden Buse, AFAD personeli oldu

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerde Adana'dan havalanan helikopterler 180 "hayat uçuşu"na imza attı

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede besici, devlet desteğiyle hayvan sayısını katladı