BŞEÜ öğrencilerinin 23 projesi TÜBİTAK tarafından desteklenecek

BŞEÜ öğrencilerinin 23 projesi TÜBİTAK tarafından desteklenecek

BŞEÜ öğrencilerinin 23 projesi TÜBİTAK tarafından desteklenecek

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) öğrencileri tarafından yapılan 23 başvuru TÜBİTAK tarafından desteklenmeye layık görüldü.
TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” kapsamında Bilecik Şeyh Edebali üniversitesi öğrencilerinin yaptığı 23 başvuru TÜBİTAK tarafından desteklenmeye layık görüldü. Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, projesi desteklenecek öğrencileri okulda ziyaret ederek tebrik etti.
Öğrencilere başarılarının devamını dileyen Rektör Beydemir “Öğrencilerimizi ve akademisyenlerimizi bu başarılarından dolayı kutluyorum. İnanıyorum ki bilimsel araştırma projelerimiz önümüzdeki dönemde artarak devam edecektir. Bizler de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da araştırma projelerine desteklerimizi sürdüreceğiz” ifadelerine yer verdi.


Güncel 21.06.2022 10:35:09 0

İlginizi Çekebilir

1

Sabiha Gökçen bağlantı portföyüne Slovenya'nın başkenti Lübliyana'yı ekledi

2

OYAK Çimento ARKE Arama ve Kurtarma Ekibi kuruldu

3

Turkcell genç yetenekleri GNÇYTNK programına bekliyor

4

"Yaşayan İnsan Hazinesi" ödüllü ipek böceği yetiştiricisi Emel Duman'a plaket verildi

5

Techcareer.net İşveren Modülü'nü Yetenek Havuzu ile güçlendirdi

6

Çukurova Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerine yönelik eğitim düzenlendi

7

Mersin'de 10. Tematik Kış Kampı "Yeni Medya ve İletişim" temasıyla başladı

8

Osmaniye’de dağ ve doğa sporcularından Türk Bayrağına saygı yürüyüşü

9

Toprakkale’de parklarda oynayan çocuklara kar sürprizi

10

Osmaniye Gençlik Spor takımları tatilde de hazırlıklarını sürdürüyor