BŞEÜ’de İHA pilotluğu eğitimleri başladı

BŞEÜ’de İHA pilotluğu eğitimleri başladı

BŞEÜ’de İHA pilotluğu eğitimleri başladı

Yalova Model Uçak Kulübü ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) arasında Eğitmen Suat Gök’ün geliştirdiği eğitim uçağı modelinin, üniversitede ‘İnsansız Hava Araçları Pilotluğu’ eğitimlerinde kullanılması adına bir iş birliği çalışması yapıldı.
Protokol çerçevesinde ilerleyen süreçlerde tasarım geometrisi ortak çalışmalarla geliştirilecek olan başlangıç modelleri, ’Bilge Edebali’ ismiyle kullanıma sunulacağı bilgisi verildi. Bu çerçevede Eğitmen Suat Gök ile birlikte Orhangazi Havacılık ve Eğitim Kulübü Yöneticisi Bülent Aydın bir tanıtım ve eğitim günü düzenledi. Statta öğrencilerin hobiciliğe başlamaları için düzenlenen uçuş gösterisine BŞEÜ Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir’de katılım sağladı.
Düzenlenen etkinlik sonrasında, AR-GE projelerini destekleme adına seri üretiminin BŞEÜ’de CNC routerlarla yapılacağı eğitim uçaklarının uçuş eğitmenlerine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cenk Karakurt tarafından bir plaket verildi.


Güncel 30.12.2022 10:59:28 0

İlginizi Çekebilir

1

Kepez'de turizmde iş verenlerle iş arayanlar buluştu

2

Quick Sigorta başarılı acentelerini Belgrad seyahatiyle ödüllendirecek

3

Türk Telekom patent başvurusunda zirvede

4

Hatay'da çocuklar için hayata geçirilen projenin tanıtımı yapıldı

5

Mersin'de kalp krizinden ölen eski futbolcu Hakan Turgut'un cenazesi defnedildi

6

WAT Mobilite & Wat Motor'da üst düzey atama

7

ALS'de erken farkındalık yaşam kalitesini artırıyor

8

13. Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvası, Antalya'da başladı

9

Antalya'da Orman Haftası kapsamında fidanlar toprakla buluşturuldu

10

Antalya'da turizmde kültürel mirasın korunması ve sürdürülebilir gelecek konuşuldu