Bu balığı gören Erzurumlular telefonuna sarıldı

Bu balığı gören Erzurumlular telefonuna sarıldı

Bu balığı gören Erzurumlular telefonuna sarıldı

Erzurum’da yeni açılan bir balıkçıda sergilenen 2 metre 40 santimetrelik 220 kilogram ağırlığındaki köpek balığı, Erzurumluların ilgi odağı oldu. Daha önce köpek balığı görmeyen vatandaşlar balıkla fotoğraf çekildi.
Erzurum’da bir balıkçı yeni şubesinin açılışına özel Trabzon’da tutulan 2 metre 40 santimetrelik 220 kilogram ağırlığındaki bir köpek balığı getirdi. İş yerinin önünde sergilenen balık, her müşterinin dikkatini çekti. Alışverişe gelen müşteriler köpek balığı ile fotoğraf çektirmeden edemedi.
Daha önce köpek balığını sadece televizyondan gören vatandaşların dokunarak inceledikleri köpek balığı, 3 gün boyunca iş yerinin önünde sergilendikten sonra parçalanarak müşterilere dağıtılacak.
İş yeri çalışanları Erzurumlu vatandaşların ilk kez bir köpek balığını bu kadar yakından gördüklerini, o yüzden incelediklerini ve fotoğraf çektiklerini söyledi.


Güncel 23.12.2021 11:40:17 0

İlginizi Çekebilir

1

Burdur'da kalorifer kazanının patlaması sonucu çıkan yangın söndürüldü

2

Feke'de takla atan otomobildeki 2 kişi yaralandı

3

Hatay'da kaybolan 3 yaşındaki çocuk bulundu

4

Antalya'da "23. Girişimcilik Günleri" kapsamında ödül töreni düzenlendi

5

Hatay'da 2 şüpheli kargoyla tarihi eser göndermeye çalışırken yakalandı

6

Başkan Uyutmaz’dan MDGRUP Osmaniyespor’a Kritik Maç Öncesi Moral Aşısı

7

Garanti BBVA ve Garanti BBVA Emeklilik'te üst düzey atamalar

8

SunExpress'te üst düzey atama

9

İş Bankası'nın "81 İlde 81 Orman" projesi Adana ile devam ediyor

10

Antalya'da yanık kongreleri 31 ülkeden bilim insanlarını buluşturdu