Bu donlar doğalgaz ve elektrik faturalarını düşürüyor

Bu donlar doğalgaz ve elektrik faturalarını düşürüyor

Bu donlar doğalgaz ve elektrik faturalarını düşürüyor

Havaların soğumasıyla birlikte kış aylarında sıcak tutan yün içlikler büyük talep görmeye başladı. Esnaf, yün içlikleri, "Doğalgaz ve elektrik faturalarını düşüren donlar burada" sloganıyla satıyor.
Koyunlardan elde edilen yünlerle yapılan içlikler kışın soğuk havalarda vatandaşları sıcak tuttuğu için tercih ediliyor. Vücuttaki teri dışarı attığı için vatandaşların vücudunu ve kuru tutan yün içlikler rağbet görüyor. Bursa’da yün içlik satan esnaf iş yerinin camına astığı, "Doğalgaz faturalarını düşüren donlar burada" sloganıyla içliklerin satışını yapıyor. Yün içlikler defolu ve defosuz olarak 55 ila 110 liraya satılıyor.
Havaların soğumasıyla birlikte yün içliklere talebin arttığını ifade eden Naci Bağcı, "Bizim sloganımız üşü de gel. Havalar soğuyunca vatandaş ısınmayı yünde buluyor. Yünü giydi mi insanlar kombiyi kısıyor. Bu da faturaların düşmesine sebep oluyor. Yün giymek sağlıktır. Vücudu hiç ıslak tutmaz. Vücuttaki teri dışarı atar, ağrıları olanlar yünü tercih ediyor" dedi.


Güncel 8.01.2022 10:27:01 0

İlginizi Çekebilir

1

A101'de üst düzey atama

2

Hyundai Motor Türkiye Eğitimde İkinci Hayat projesiyle okullara destek oldu

3

Albaraka Türk ve ITFC'den 20 milyon avroluk finansman anlaşması

4

Arçelik satış sonrası hizmetlerde yapay zeka dönüşümünü başlattı

5

Hatay'da iş yerleri ve park halindeki araçlara taş atan şüpheli yakalandı

6

Bakan Yumaklı, MAKÜ Uluslararası Bilim ve Sanat Ödülleri Töreni'nde konuştu:

7

Antalya'da falezlerden düşerek yaralanan kişi kurtarıldı

8

Hatay'da 30 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan hükümlü bahçede yakalandı

9

Osmaniye’de 100 çiftçiye 1.500 plastik kasa desteği sağlandı

10

Antalya'da meslek tanıtım etkinliği düzenlendi