Bu iftar yalnızca çocuklara özel

Bu iftar yalnızca çocuklara özel

Bu iftar yalnızca çocuklara özel

Derince’de ’İlk Orucum Çocuk İftarı Programı’nda oruçlar hep birlikte açılırken, Başkan Aygün “Rabbim çocuklarımızın yüzlerinden gülümsemeyi hiç eksik etmesin” dedi.
Ramazan boyunca birçok farklı program düzenlenen Derince’de bu kez çocuklara özel iftar programı düzenlendi. Etkinlik içerisinde çocuklar için çeşitli gösteriler de sergilendi. Katılım gösteren hiçbir çocuk unutulmayarak her birine hediye takdimi de yapıldı. Programda çocuklarla tek tek ilgilenen ve selamlama konuşması yapan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “İlk Orucum Çocuk İftarı Programı’nda bu akşam kıymetli evlatlarımızla bir aradayız. Rabbim çocuklarımızın yüzlerinden gülümsemeyi hiç eksik etmesin” dedi.
Derince Kaymakamı Meftun Dallı ise konuşmasında, “Belediye Başkanımız Zeki Aygün’ün ev sahipliğinde, bu akşam oruçlarımızı sevgili çocuklarımızla birlikte açtık. Başkanımıza, organizasyonda emeği geçen arkadaşlarıma, davetimize katılan çocuklarımıza, ailelerine ve misafirlerimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Güncel 7.04.2023 20:27:22 0
Anahtar Kelimeler: bu iftar yalnızca çocuklara özel

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de öğrenciler “Seyit Onbaşı” tiyatrosuyla Çanakkale ruhunu yaşattı

2

Osmaniye'de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

3

Tarsus Kaymakamı Akyüz, Tarsus Devlet Hastanesini ziyaret etti

4

AK Parti Akseki İlçe Teşkilatından iftar programı

5

Devrilen kamyonun sürücüsü yaralandı

6

Kozan'da 4 mahalledeki meralar gübrelendi

7

Öğrenciler Yeşilay'ın etkinlikleriyle bağımlılık konusunda farkındalık kazandı

8

Depremzede şef, Hatay mutfağını İzmir'de iftar sofralarına taşıyor

9

Hayrat İnsani Yardım Derneği Kahramanmaraş'ta günde 1200 kişilik iftarlık dağıtıyor

10

Ceyhan'da kaldırıma çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı