BU REZALET 5 YILDIR DURUYOR

BU REZALET 5 YILDIR DURUYOR

Osmaniye Evkur Firmasının inşaatının 5 yıl önce başlaması ve bir türlü bitirilememesi büyük tepki çekiyor.

Osmaniye Evkur Firmasının inşaatının 5 yıl önce başlaması ve bir türlü bitirilememesi büyük tepki çekiyor.

Osmaniye  250 bin kişilik merkez nüfusu ile Türkiye'nin önemli bir vilayetidir. Osmaniye Belediyesi hizmet edemediği için bir türlü güzelleşememektedir. Temizlik, kaldırım işgalleri,kaçak yapılar, çok gereksiz ve abartılmış harcamalar ile devamlı gündemi meşgul etmektedir.

Özellikle yapılan, konut ve işyerlerinde Belediyenin ağırlığını koymadan verilen ruhsatlar çarpık kentleşmeyi doğruga çıkardı. Kentin en gözde yerlerinde çarpık-çurpuk binalar görülmesi zaten herşeyi anlatıyor..

Osmaniye'nin göbeğinde yapılan Evkur firmasının inşaatının ise, aradan 5 yıl geçmesine  rağmen bitirilememesi büyük tepki çekiyor. Osmaniye'nin görselliğini de yerle bir eden bu inşaatın ne zaman biteceğinin de bilinememesi tepkileri daha da çoğaltıyor. Osmaniye Belediyesi'nin bu inşaata neden bu kadar taviz verdiği de ayrıca merak konusu olmaya devam ediyor.



Osmaniye 30.09.2020 23:01:00 1
Anahtar Kelimeler: REZALET YILDIR DURUYOR
soner çatalbaş
13.10.2020 12:33:55
1 -rızaiye mah 1039 sok alibekiroglu apt na osmaniye belediyesi kullanma ruhsatı vermiş bu ruhsata imza atan mühendis bu binanın kapalı otoparkına arabası ile girip çıkabiecekmi gidin bakın araçların girmesi imkansız beLediye başanı KADİR KARA biraz osmaniyede dur da yapılanlara bak. 2 - rızaiye mah iskender türkmen caddesi diş hastanesi karşısı yeni yapılmış binanın altında 4 dükkan var. üç dükan normal dördüncü dükkanın önü otopark girişi olarak yapılmış kazılmış dükkanıma giriş yok önü otoparkın girişi için açılmış eyyyy buna imza atan belediyenin mühendisi o dükkana nereden girilecek neye göre rusat verdin bu dükkanlara sayın KADİR KARA beyefendi. sayın başak gazetesi bu yazımı yayınlamanızı istiyorum mümkünse iyi çalışmalar

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de kan bağışı etkinliği düzenlendi

2

Osmaniye İl Özel İdaresi araç filosuna 10 yeni araç

3

Osmaniyeli şehidin çocuklar için istediği şenlik, yerine getirildi! 

4

Osmaniye’de devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

5

Osmaniye'de TCDD'ye ait demir korkulukları çalan 5 şüpheli yakalandı

6

Erkekler Açık Alan Hokey Süper Lig 1. etap maçları, Osmaniye'de başladı

7

Vali İsa Küçük, Osmaniye'deki anılarını yazdı

8

İnşaat işçisinin acı sonu

9

Osmaniye Eczacı Odası depremzede çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenleyecek

10

Kadirli'de asayiş uygulamalarında yakalanan 32 şüpheliden 14’ü tutuklandı