"Bu tesiste günlük 215 bin tavuk kesimi yapılıyor"

"Bu tesiste günlük 215 bin tavuk kesimi yapılıyor"

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Kadirli Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Şenpiliç Tesislerinde incelemelerde bulundu. Vali Yılmaz'ın ziyaretinde Kadirli Kaymakamı Vehbi Bakır, İl Sanayi ve Teknoloji Müdürü Cafer Takırtaş, Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, Osmaniye Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Devrim Murat Aksoy da yer aldı. Vali Yılmaz incelemeleri sırasında Fabrika Müdürü Hanifi Ünal’dan bilgi aldı.

Fabrika Müdürü Ünal, Şenpiliç Kesimhanesinin 2019 yılında kurulduğunu, 250 Bin kapasiteli Tesiste günlük 215 Bin kesim yapıldığını belirterek ürünlerin Orta Anadolu ve doğusuna sevk edildiğini ayrıca ürünlerin ihraç edildiğini kaydetti.

Aldığı bilgilerin ardından Tesiste incelemelerde bulunan Vali Yılmaz, ilimizin ve ülkemizin ekonomisine katkılarından dolayı Tesisin sahibine teşekkür ederek, her zaman üreticimizin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi. Vali Yılmaz, ziyaretinin ardından tüm personele kolaylıklar dileyerek tesisten ayrıldı.



Osmaniye 24.03.2022 09:49:00 0
Anahtar Kelimeler: " tesiste günlük tavuk kesimi yapılıyor"

İlginizi Çekebilir

1

Anamur Belediye Başkanı Deniz, tarım işçisi kadınları ziyaret etti

2

Kadirli'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü kutlandı

3

Mersin'de "Evinin Sultanları Voleybol Turnuvası" başladı

4

Ümitler Avrupa Judo Kupası, Antalya'da başladı

5

Anamur'da kadınlar KADES hakkında bilgilendirildi

6

Grand Prix Apollon Temple Bisiklet Yarışları, Manavgat'ta düzenlendi

7

Tay Group'un inşa ettiği yurt 2026-2027 eğitim-öğretim döneminde hizmete girecek

8

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Özdemir "8 Mart Dünya Kadınlar Günü"nü kutladı

9

MASTOB Başkanı Süral, kadınların gününü kutladı

10

Vali Yavuz, Adana Demirspor Kulüp Başkanı Zeybek'i kabul etti