Buca Belediyesi yeni döneme 5 merkezde 22 kursla başlıyor

Buca Belediyesi yeni döneme 5 merkezde 22 kursla başlıyor

Buca Belediyesi yeni döneme 5 merkezde 22 kursla başlıyor

İzmir’de, Buca Belediyesi ve Buca Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen kişisel gelişim, sanat ve spor kursları yeniden kapılarını açıyor. 5 farklı merkezde 22 branşta verilecek ücretsiz kurslara başvuruların, 28 Eylül-14 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirileceği, 15 Ekim’de başlayacak kursların, korona virüsü tedbirlerinin en üst düzeye çıkarılarak sınırlı sayıda katılımla yapılacağı ifade edildi.
Buca Belediyesinin her yıl binlerce kişinin hayatına dokunan kursları yeniden kapılarını açmaya hazırlanıyor. Buca Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen kurslara, bu yıl korona virüsü salgını nedeniyle ara verilmişti. Türkiye genelinde yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlikte Buca Belediyesi, yeni dönem için kurs başvurularını başlattı.
Sınırlı sayıda katılımla gerçekleşecek kurslarda, korona virüsü tedbirlerinin en üst düzeyde tutulacağı, Çamlıkule Ceren Özdemir Semt Merkezi, Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi, Cemal Yetginer Etüt Meslek ve Sanat Atölyesi, Evka-1 Semt Evi ve Mevlana Sanat Atölyesi olmak üzere toplam 5 merkezde eğitim verileceği belirtildi.

Eğitimler 15 Ekim’de
Bu yıl çocuk ve yetişkinlere yönelik kişisel gelişim, sanat ve spor alanlarında toplam 22 kursla yeni dönem başlayacak. Kurslara katılım göstermek isteyen vatandaşlar, 28 Eylül-14 Ekim 2020 tarihleri arasında ilgili merkeze başvuru yapabilecek. Kurslar başvuru süresinin ardından 15 Ekim’de başlayacak.


Güncel 29.09.2020 11:08:19 0

İlginizi Çekebilir

1

Citroen 2025'te Türkiye'de 71 bin 440 adet otomobil sattı

2

İsra Holding CEO'su Ramazanoğlu, Suriye Ortak İş Konseyleri Koordinasyon Konseyi Başkanlığına atandı

3

Tera Holding ve Barikat Siber Güvenlik çözüm ortaklarıyla bir araya geldi

4

Antalya'da sağanağın hasara yol açtığı Kumluca'da tespit çalışmaları başladı

5

Antalya'nın Manavgat ilçesinde sağanak etkili oldu

6

Türk Kızılayın Gazze için hazırladığı 20. "İyilik Gemisi" Mersin Limanı'ndan uğurlandı

7

Marmarabirlik üreticilere 860 milyon liralık ödeme yapacak

8

Kahramanmaraş'ta kar yağışı etkisini sürdürüyor

9

Burdur'da evde çıkan yangında 1 kişi yaralandı

10

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hacısüleyman, 2025'i değerlendirdi, 2026 öngörülerini açıkladı