Bucaspor 1928, TFF 2. Lig’in en az gol yiyen takımı

Bucaspor 1928, TFF 2. Lig’in en az gol yiyen takımı

Bucaspor 1928, TFF 2. Lig’in en az gol yiyen takımı

Bucaspor 1928, bu sezon kalesinde gördüğü 22 golle TFF 2. Lig Kırmızı ve Beyaz Grup’taki takımlar arasında en az gol yiyen takım konumunda bulunuyor.
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta yer alan Bucaspor 1928, bu sezon ligin normal sezonunda gösterdiği savunma performansıyla dikkatleri çekmeyi başardı. Sarı-lacivertliler, ligde oynadığı 38 maçta kalesinde sadece 22 gol görerek bu alanda TFF 2. Lig Kırmızı ve Beyaz Grup’taki ekipler arasında en iyi takım konumunda bulunuyor. İzmir temsilcisi evinde oynadığı 19 karşılaşmada kalesinde 9 gol görürken deplasmandaki 19 maçta ise sadece 13 gol yedi.
Öte yandan TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta sezonu ikinci sırada tamamlayıp, Spor Toto 1. Lig için final oynamaya hak kazanan Bucaspor 1928, play-off’tan gelecek rakibini bekliyor.


Spor 25.05.2023 10:17:04 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da ahşap parke ve panel fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı

2

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Adana'da konuştu:

3

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Adana'da gençlerle buluştu:

4

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Yenigün, Adana'da konuştu:

5

Hatay'da dereye düşen otomobildeki 5 kişi yaralandı

6

Hatay'da lastik deposunda çıkan yangın kontrol altına alındı

7

Silifke ilçesinde öğrenciler için buz pateni pisti kuruldu

8

Mersin'in Akdeniz ilçesinde ev temizliği ve kuaför hizmetleri sürüyor

9

Antalya'da dalgıçlar su altında kitap okudu

10

Kahramanmaraş'ta 10 ilden AFAD ekiplerinin katılımıyla çığ tatbikatı yapıldı