Buharkent depremzedeler için tek yürek oldu

Buharkent depremzedeler için tek yürek oldu

Buharkent depremzedeler için tek yürek oldu

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde ciddi yıkıma neden deprem için tüm Türkiye’de olduğu gibi Aydın’da yardım seferberliği başladı. Buharkent Belediyesi’nin başlattığı kampanyaya vatandaşlardan yoğun destek geldi.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi merkezli 7,7 büyüklüğünde meydana gelen deprem nedeniyle Buharkent Belediyesi yardım kampanyası başlattı. Isıtıcı, battaniye, uyku tulumu, hijyen seti, gıda kolisi, giysi ve benzeri ihtiyaçları toplayan Buharkent Belediyesi var gücüyle çalışmaya devam ediyor. İlk gün toplanan yardımlar paketlenip tırlara yüklenerek deprem bölgesine doğru yola çıkarken, Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol da yardım çalışmalarına katıldı.

Zorlu günleri birlikte aşacaklarını belirten Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, "Bugün 19.00’a kadar kullanılmamış; battaniye, kışlık giyim malzemesi, yağmurluk, atkı, bere, çorap gibi yardım malzemelerimiz belediyemiz toplu konutlarında bulunan dükkanlarda toplanacaktır. Yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımıza duyurulur. Bu zorlu günleri hep birlikte dayanışmayla atlatacağız" ifadelerini kullandı.


Güncel 7.02.2023 11:37:51 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da don önleyici pervaneler narenciyeler için çalıştı

2

Adana'da itfaiye ekipleri AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

3

Isparta'da iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı

4

SDÜ'de hareket halindeki elektrikli araçlar için kablosuz şarj projesi tasarlandı

5

TRT Çukurova Bölge Müdürü Fatih Doğru AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

6

Osmaniye’de asansör boşluğuna düşen Hürü Toklu hayatını kaybetti

7

Eskişehir’e atanan Vali Erdinç Yılmaz’a veda

8

Osmaniye merkezli kaçakçılık operasyonu: 5 tutuklama, 60 Milyon TL’lik malvarlığına el konuldu

9

Limak Holding'in "Yarını İnşa Etmek" paneli Davos'ta düzenlendi

10

Bu hafta yurtta Orta Akdeniz üzerinden gelen ılık ve yağışlı hava etkili olacak