Bülent Ersoy’un ekibi sahte evrak nedeniyle KKTC’de mahkemeye çıktı

Bülent Ersoy’un ekibi sahte evrak nedeniyle KKTC’de mahkemeye çıktı

Bülent Ersoy’un ekibi sahte evrak nedeniyle KKTC’de mahkemeye çıktı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) PCR testleri sahte çıkan Bülent Ersoy’un orkestra ekibi mahkemeye çıktı.
Ünlü şarkıcı Bülent Ersoy’un dün akşam KKTC’de bir otelde vereceği konser öncesi Ercan Havalimanı’na inen orkestra ekibi, PCR testlerinin sahte çıkması üzerine havalimanında gözaltına alındı. Ekip bugün mahkemede hakim karşısına çıktı. Mahkeme, ekibin 10 bin TL nakit teminat yatırmalarına karar verdi. Sahte PCR testlerini hazırladığı gerekçesiyle tutuklanan İskele Belediyesi Sağlık Şubesinde görevli ve PCR testlerinden sorumlu olduğu öğrenilen bir kişi ise 3 gün tutuklu kalacak.
Orkestra ekibinden bir kişi yaptığı açıklamada, “İlk defa Kıbrıs’ta sahneye çıkmıyoruz. Bize sahte evrak düzenlediler. İki tane aşı yetiyor dediler. Bizim gönderdiğimiz belgeyi verin geçeceksiniz dediler. Ama bize sahte evrak göndermişler. Sahte evrak yüzünden şu anda mahkeme mahkeme dolaşıyoruz” dedi.
Gözaltına alınan ekibin PCR testleri yapıldıktan sonra konsere gelenlerin mağdur olmaması amacıyla polis nezaretinde konsere katıldıkları öğrenildi. Ekibin konserin ardından yeniden karakola getirilip mahkemeye çıkarıldığı öğrenildi.


Güncel 29.08.2021 15:08:34 0

İlginizi Çekebilir

1

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Hatay Samandağ'da bayramlaşma programına katıldı

2

AK Parti Adana İl Başkanı Dağlı'nın annesinin cenazesi defnedildi

3

Burdur'da çıkan bıçaklı kavgada 2 şüpheli tutuklandı

4

Sillyon, yaklaşık 7 bin yıllık kesintisiz yerleşime ışık tutuyor

5

Vestel teknolojileriyle son bir yılda 44 milyon litre su tasarrufu sağlandı

6

GÜNCELLEME - Mersin'de elektrik direğine çarpan işçi servisindeki 5 kişi yaralandı

7

Adana'da otobüs kazasında ölen kişinin cenazesi Osmaniye'de defnedildi

8

Antalya'da sağanak nedeniyle tarım arazileri su altında kaldı

9

KSÜ Rektörü Prof. Dr. Okumuş göreve başladı

10

Down sendromlu çocuklar, Mersin Spor'un oyuncularıyla basketbol oynadı