Bunalıma giren FETÖ üyelerine psikoterapi uygulamışlar

Bunalıma giren FETÖ üyelerine psikoterapi uygulamışlar

Bunalıma giren FETÖ üyelerine psikoterapi uygulamışlar

ADANA (AA) - Adana'da Fetullahçi Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik sorusturma kapsaminda arama yapilan bir mimarlik ofisinde iki terapistin, örgütün dagilmasi nedeniyle bunalima giren örgüt üyelerine psikoterapi uygulayarak bagliliklarini artirmaya çalistigi iddia edildi.

Il Emniyet Müdürlügü Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele Subesi ekiplerinin dün FETÖ'ye yönelik sorusturma kapsaminda Adana, Mersin ve Istanbul'da gözaltina aldigi 54 zanlinin emniyetteki islemleri sürüyor.

Polis, merkez Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesi'ndeki bir mimarlik ofisinin örgütün üst düzey yöneticilerince kullanildigini, burada toplantilar düzenlendigini ve para yardimlari toplandigini belirledi.

Ekipler, yurt disindan kuryeler ve hediye kutulari içinde yollanan paralarin bu ofiste toplandigini, daha sonra ihtiyaç sahibi örgüt üyelerine nakit ya da markette kullanilmasi için hediye karti seklinde dagitildigini tespit etti.

Örgüt üyelerinin yurt disina kaçirmak için toplantilarin da yapildigi ofiste, FETÖ'den kopmalarin önlenmesi için de çalismalar yürütüldügü, eleman kazandirilmaya çalisildigi belirlendi.

Terapist H.I. ve M.K'nin, ofiste "Yasam koçu" ve "Egitim koçu" olarak çalistigi, örgütün dagilmasi nedeniyle bunalima giren terör örgütü mensuplarina psikoterapi uygulayarak bagliliklarini artirmaya çalistigi öne sürüldü.




Yurt Dünya 11.06.2020 10:17:32 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta çıkan yangında 10 hektar makilik alan zarar gördü

2

Şarkıcı Mert Demir Hatay'da konser verdi

3

Isparta’da bir apartmanda çıkan yangında daire ve çatı kullanılamaz hale geldi

4

Hatay'da iki motosikletin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı

5

Hatay'da otluk ve ağaçlık alanda çıkan yangın söndürüldü

6

Mersin'de kayıp olarak aranan 17 yaşındaki kız çocuğu bulundu

7

GÜNCELLEME - Adana'da çıkan orman yangını kontrol altına alındı

8

Adana'da araç yangını söndürüldü

9

Muratpaşa'da atık toplayıcılarına yönelik proje başlatıldı

10

Doğu Akdeniz'de sıcak hava ve nemin etkisi devam ediyor